Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Fear The Walking Dead seizoen 2B, Dood kent geen grenzen

Nog even en het tweede deel van het tweede seizoen van Fear The Walking Dead gaat weer beginnen. Vanaf zondag 21 augustus gaat de serie bij AMC weer van start. Dat houdt in dat de zombieserie in Nederland en wereldwijd op maandag 22 augustus van start gaat.

Aflevering acht van het tweede seizoen zal om drie uur ’s ochtends te zien zijn en voor diegene die niet wakker willen blijven dezelfde dag nog om 22.00 uur bij AMC. AMC is in Nederland te ontvangen via o.a. KPN, Ziggo, Vodafone, Breedband Helmond, CAI Harderwijk, Delta Kabelkomfort B.V., CAIW Media, Solcon Internetdiensten, Kabelservice Noord, Cambrium en Compenz.

Hieronder kun je de teaser bekijken;
Video on youtube


AMC omschrijft de tweede helft als volgt; “Er is een wig gedreven tussen alle leden van de families. De gebeurtenissen op het Abigail-landgoed hebben hen uit elkaar gedreven. Ieder van hen is nu op zichzelf aangewezen om te overleven. Alicia (Alycia Debnam-Carey) heeft het er moeilijk mee dat Madison (Kim Dickens) weigerde om Nick (Frank Dillane) te laten gaan en Travis (Cliff Curtis) probeert Chris (Lorenzo James Henrie) te beschermen tegen de apocalyptische duisternis die hem in zijn greep houdt. Strand (Colman Domingo) is verteerd door verdriet en Ofilia (Mercedes Mason) heeft geen hoop meer op een nieuw leven, nu ze weet wat voor zwart verleden Daniel (Ruben Blades) met zich meedraagt.

Fear the Walking Dead is een serie van executive producers Dave Erickson (ook showrunner), Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero en David Alpert.

Ga jij kijken naar seizoen 2B van Fear The Walking Dead?



Vorige aflevering
The Road Ahead
The Road Ahead
08x12
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Lange
12 jul 2016 16:01 - 12 jul 2016 16:49
Ben erg benieuwd naar tweede deel. Mede omdat ik bij de opnames was van aflevering 10 en 12 en natuurlijk daar op de set rond gelopen heb :-)
Reageer
Fear The Walking Dead