Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen voor Fear the Walking Dead

De gekte rondom het populaire The Walking Dead is voorlopig nog niet voorbij. De spin-off van de zombieserie, Fear the Walking Dead, keert volgend voorjaar terug voor een derde seizoen bij AMC. De serie begon vorige week aan haar tweede seizoen en trok met haar seizoenspremière bijna zeven miljoen kijkers. Genoeg om een derde seizoen, die zal bestaan uit zestien afleveringen, te bestellen.

Fear the Walking Dead begon vorige zomer met een zesdelige reeks. Deze afleveringen trokken gemiddeld zeven miljoen kijkers. De tweede reeks zet het verhaal van Madison, Travis en de rest van de familie voort. Ze vinden tijdelijk onderdak in een omheind landgoed met een prachtig uitzicht op de Stille Oceaan. Maar de onrust in Los Angeles wordt groter en de doden nemen Los Angeles over.

Momenteel is de tweede reeks afleveringen ook in Nederland te zien bij AMC. De zender zendt iedere zondagnacht om 03.00 uur een nieuwe aflevering uit (tegelijk met de Amerikaanse uitzending). De herhaling is maandagavond om 22.00 uur te zien.

Vorige aflevering
The Road Ahead
The Road Ahead
08x12
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_alexanderleveld
21 apr 2016 03:22 -
Ik ben benieuwd wat andere hiervan vinden. Ik ben met best wel wat moeite door seizoen 1 heen gegaan en dan tellen seizoen twee en drie ook nog eens 16 afleveringen.
Reageer
avatar_alex3012
21 apr 2016 07:48 -
hoop wel dat ze die boot snel dumpen.
vind het ook jammer dat ze uberhaud de zee zijn opgegaan in twd begin je eigen ook pas wanneer al de wereld vergaan is.
en nu zit je 9 maanden op zee kan weer de hele wereld vergaan voor je voet op land zet,
het is wel en groot stuk ontlopen, terwijl je toch een hoop meer had kunnen laten zien
Reageer
avatar_anonymous
21 apr 2016 19:03 -
Geweldige serie!!
Reageer
Fear The Walking Dead