Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Een achtste seizoen voor Fear The Walking Dead

AMC's Fear the Walking Dead is opgepikt voor een achtste seizoen, dat heeft het netwerk zondagavond aangekondigd tijdens Talking Dead na de herfstfinale van seizoen zeven van de spin-off van The Walking Dead.

Maar er was meer nieuws te vertellen op zondagavond, want Kim Dickens zal terugkeren. Zij speelde van seizoen één tot en met vier in Fear The Walking Dead de rol van Madison Clark. Dickens zal in de tweede helft van seizoen zeven haar comeback maken. Seizoen 7B zal op 17 april 2022 te zien zijn bij AMC. |In het achtste seizoen zal zij ook terugkeren als regulier castlid.

"Als er een Mount Deadmore was, zou het gezicht van Kim Dickens erop staan. Madison Clark is een fundamenteel personage voor TWDU – heroïsch, complex, een ieder die een krijger wordt en vervolgens een kracht van welwillendheid”, zegt Scott M. Gimple, Chief Content Officer van The Walking Dead Universe. "Het rauwe talent, de kracht en de genialiteit van Kim Dickens zullen TWDU opnieuw opwindend maken en we kunnen niet gelukkiger zijn om haar terug te hebben."


Colman Domingo (L) en Kim Dickens (R)

In de tweede helft van seizoen zeven zijn er maanden verstreken na de nucleaire explosie en de enige die het goed doet is Victor Strand (Colman Domingo). Nadat hij een leengoed heeft gebouwd, kiest hij harteloos wie een kans op het leven krijgt. De andere leden van de groep hebben enorm geleden, maar daaruit is een felle vastberadenheid voortgekomen om te leven, zelfs als dit betekent dat ze Strand's Tower met geweld moeten innemen en de zoektocht naar Padre voortzetten, een mythische plek waarvan niemand zeker weet dat die echt bestaat. Alicia (Alycia Debnam-Carey), nu de onwillige leider van Teddy's voormalige volgelingen, wordt geplaagd door een mysterieuze ziekte en de gevolgen van haar acties uit het verleden. Morgan (Lennie James) probeert hoop te houden dat hij zal worden herenigd met zijn familie en weet dat Alicia de sleutel is tot hun overleving.

Vorige aflevering
The Road Ahead
The Road Ahead
08x12
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Fear The Walking Dead