Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Fear The Walking Dead krijgt een zevende seizoen.

AMC heeft de The Walking Dead spin-off Fear The Walking Dead vernieuwd met een zevende seizoen.

Via het Twitter-account van Fear The Walking Dead is er een zevende seizoen van de horrorserie aangekondigd. De serie ging in 2015 in première en is een spin-off van The Walking Dead, waarvan in 2022 de laatste aflevering zal worden uitgezonden. De laatste afleveringen van Fear The Walking Dead staan met deze vernieuwing voorlopig nog niet op de planning, of AMC moet later nog tot een besluit komen.


Fear The Walking Dead speelt zich in het begin van de zombie Apocalyps af. De serie volgt een disfunctionele familie in Los Angeles, Californië. Het gezin bestaat uit Madison Clark, een begeleidingsadviseur op de middelbare school, haar vriend en Engels docent Travis Manawa, haar dochter Alicia en drugsverslaafde zoon Nick. Het viertal wordt gedwongen te kiezen tussen ingrijpende veranderen of hun huidige gebrekkige zelf te blijven.
Vorige aflevering
The Road Ahead
The Road Ahead
08x12
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_cpakimin
08 dec 2020 09:09 -
Mmmh, hopelijk komen ze met een goed verhaal want t concept vechten tegen een groep Bad Guys( Negan, Ginny, Whisperers etc) begint wel oud te worden. Het huidige seizeoen
Reageer
avatar_TimGo10
08 dec 2020 09:15
Vechten tegen een groep bad guys is wat in 9 van de 10 series gebeurt. Toch blijven mensen altijd kijken omdat iedere serie het op een andere manier doet. Zo ook fear tijdens dit seizoen, wat overigens naar mijn mening een geweldig seizoen is
Reageer
avatar_tweemaalh
08 dec 2020 12:18 - 22 sep 2021 04:49
Ik moet zeggen dat de eerste helft van het zesde seizoen echt ijzersterk is. Zo goed heb ik deze serie nog nooit gezien. Maar goed, The Walking Dead en de spinoffs staan er om bekend dat de kwaliteit niet altijd vastgehouden wordt, dus ik hoop van harte dat de rest van dit seizoen en het volgende seizoen niet gaan tegenvallen.
Reageer
Fear The Walking Dead