FC De Kampioenen

8.6 / 10
35 min
Komedie
Volg deze serie
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Belgische komedieserie FC De Kampioenen krijgt nieuwe afleveringen

FC De Kampioenen is een Vlaamse komedieserie van de zender Eén. De serie ging in premiere in oktober 1990 en werd in 2011 na 21 seizoenen afgesloten.

FC De Kampioenen is een serie die de belevenissen van de spelers, trainer en voorzitter van een slecht presterende café-voetbalploeg en hun families volgt. De meeste scènes spelen zich af in het café, de leefkamers van de spelers en de trainer, het huis en bureau van de voorzitter of het pand van de buurman. Soms wordt er uitgeweken naar het veld of een andere locatie.

Er komen acht nieuwe afleveringen van de komedieserie. In het Vlaamse programma Vandaag werd bekendgemaakt dat dit gebeurt ter ere van het dertigjarig jubileum van de serie. Het zou om een eenmalige terugkeer gaan en de opnames beginnen eind 2020, met de bedoeling om de afleveringen in 2021 uit te zenden."Elke week kregen we van fans weleens de vraag: waarom maken jullie geen nieuwe afleveringen meer?", aldus hoofdrolspeler Herman Verbruggen. "Ik wilde het antwoord op die vraag eigenlijk ook wel weten, dus polste ik bij de netmanager van Eén. Tot mijn verbazing en vreugde was zijn eerste reactie erg duidelijk: Eén vond het dertigjarige bestaan van FC De Kampioenen de ideale gelegenheid om De Kampioenen opnieuw thuis te laten komen!"
Vorige aflevering
De mooiste dag
De mooiste dag
21x13
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_crix
24 okt 2019 10:34 -
Top.
Reageer

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Het tweede seizoen van de actieserie S.W.A.T. (2017) verschijnt begin juli bij Ziggo Movies & Series.
Gisteren, 09:00
BBC heeft een tweede seizoen besteld van de Britse serie The Capture, waarin ook de Nederlandse Famke Janssen een rol vervult.
donderdag, 13:00
De nominaties zijn bekend gemaakt en op 31 juli zullen we weten wie er met de BAFTA’s voor televisie vandoor zijn gegaan.
donderdag, 12:00
De Amerikaanse komedieserie Ted Lasso, met Jason Sudeikis (The Last Man on Earth) in de hoofdrol, gaar in augustus in première bij Apple TV+
donderdag, 11:00
De Nederlandse dramaserie Noord Zuid, met Ariane Schluter (Ik Weet Wie Je Bent), verschijnt vanaf begin juli bij Ziggo Movies & Series.
donderdag, 10:00