FC De Kampioenen

8.3 / 10
35 min
Komedie
Volg deze serie
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Belgische komedieserie FC De Kampioenen krijgt nieuwe afleveringen

FC De Kampioenen is een Vlaamse komedieserie van de zender Eén. De serie ging in premiere in oktober 1990 en werd in 2011 na 21 seizoenen afgesloten.

FC De Kampioenen is een serie die de belevenissen van de spelers, trainer en voorzitter van een slecht presterende café-voetbalploeg en hun families volgt. De meeste scènes spelen zich af in het café, de leefkamers van de spelers en de trainer, het huis en bureau van de voorzitter of het pand van de buurman. Soms wordt er uitgeweken naar het veld of een andere locatie.

Er komen acht nieuwe afleveringen van de komedieserie. In het Vlaamse programma Vandaag werd bekendgemaakt dat dit gebeurt ter ere van het dertigjarig jubileum van de serie. Het zou om een eenmalige terugkeer gaan en de opnames beginnen eind 2020, met de bedoeling om de afleveringen in 2021 uit te zenden."Elke week kregen we van fans weleens de vraag: waarom maken jullie geen nieuwe afleveringen meer?", aldus hoofdrolspeler Herman Verbruggen. "Ik wilde het antwoord op die vraag eigenlijk ook wel weten, dus polste ik bij de netmanager van Eén. Tot mijn verbazing en vreugde was zijn eerste reactie erg duidelijk: Eén vond het dertigjarige bestaan van FC De Kampioenen de ideale gelegenheid om De Kampioenen opnieuw thuis te laten komen!"
Vorige aflevering
De mooiste dag
21x13
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_crix
24 okt 2019 10:34 -
Top.
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het zesde seizoen van Chicago PD. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 16:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vierde seizoen van Chicago Med. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Fleabag is een Britse komedieserie van de zender BBC Three. Er zijn twee seizoenen verschenen van ieder zes afleveringen. De serie werd in april 2019 afgesloten bij de BBC.
Vandaag, 10:00
1
Na jaren van mini-reünies op televisie en een recente actie op Instagram, kan de Friends-cast binnenkort eindelijk samenkomen voor een goede reünie op televisie.
Vandaag, 09:00
CBS heeft aangekondigd welke series van start zullen gaan in januari 2020. Er zijn nieuwe series maar ook series die afscheid zullen nemen in 2020.
Gisteren, 12:02
Het tiende seizoen van Larry Davids komedieserie Curb Your Enthusiasm zal in januari 2020 van start gaan bij HBO, heeft acteur Jeff Garlin gemeld.
Gisteren, 11:00