Fauda

8.1 / 10
40 min
Actie, Misdaad, Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Trailer voor derde seizoen Fauda

Het derde seizoen van Fauda verschijnt in april op Netflix, de eerste beelden van het nieuwste seizoen zijn nu te bekijken.

Eind maart werd bekend gemaakt dat het derde seizoen van Fauda vanaf 16 april te zien is op Netflix. Netflix heeft nu de trailer van het derde seizoen naar buiten gebracht. De serie is bedacht door Lior Raz en Avi Issacharoff. Het duo werkt ondertussen ook al aan twee nieuwe series voor Netflix.

De Israelische actieserie is oorspronkelijk van de zender Yes, maar Netflix heeft de wereldwijde rechten van de serie gekocht. In Fauda besluit een gepensioneerde Israëlisch topagent op zoek te gaan naar een Palestijnse militant, waarvan hij dacht hem te hebben gedood. Deze actie veroorzaakt een keten van chaos. Bekijk hieronder de trailer van het derde seizoen.

Vorige aflevering
Episode 12
Episode 12
03x12
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Historische televisieseries zijn er in verschillende soorten en maten. Deze keer aandacht voor historis
Gisteren, 16:00
In deze aflevering van de MijnSerie podcast bespreken Mandy en Peter één van hun favoriete series: Bosch.
Gisteren, 15:04
Onlangs meldde MijnSerie dat seizoen zes onzeker was, maar nu schijnt Tom Ellis toch te hebben getekend.
Gisteren, 14:08
2
Ondanks het feit dat er vele productie hebben stilgelegen is er weer genoeg zien in juni. Het aanbod van series via de diverse netwerken is best wel groot.
Gisteren, 11:00
Het tweede seizoen van de ziekenhuisserie New Amsterdam verschijnt in juli bij Ziggo Movies & Series. Het seizoen was eerder al op Net5 te zien.
Gisteren, 09:00
De Canadese serie Workin' Moms is door CBC vernieuwd met een vijfde seizoen. In Nederland is de serie te zien bij Netflix.
vrijdag, 16:00