Fauda

8.1 / 10
40 min
Actie, Misdaad, Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Trailer voor derde seizoen Fauda

Het derde seizoen van Fauda verschijnt in april op Netflix, de eerste beelden van het nieuwste seizoen zijn nu te bekijken.

Eind maart werd bekend gemaakt dat het derde seizoen van Fauda vanaf 16 april te zien is op Netflix. Netflix heeft nu de trailer van het derde seizoen naar buiten gebracht. De serie is bedacht door Lior Raz en Avi Issacharoff. Het duo werkt ondertussen ook al aan twee nieuwe series voor Netflix.

De Israelische actieserie is oorspronkelijk van de zender Yes, maar Netflix heeft de wereldwijde rechten van de serie gekocht. In Fauda besluit een gepensioneerde Israëlisch topagent op zoek te gaan naar een Palestijnse militant, waarvan hij dacht hem te hebben gedood. Deze actie veroorzaakt een keten van chaos. Bekijk hieronder de trailer van het derde seizoen.

Vorige aflevering
Episode 12
Episode 12
03x12
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Channel 5 en PBS bevestigen dat er een nieuw seizoen van All Creatures Great and Small (2020) , de reboot van de originele serie uit 1978, aankomt.
Vandaag, 15:00
1
Nog nooit eerder keken er zoveel mensen naar een aflevering van een HBO Original, als naar de finale afleveringen van het eerste seizoen van The Undoing.
Vandaag, 12:00
1
Er zal toch geen nieuw seizoen verschijnen van de Afrikaanse original Queen Sono. De serie werd in april vernieuwd, maar Netflix heeft het besluit nu teruggetrokken.
Vandaag, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op seizoenen 1 -5 van Vikings. We geven twee blu ray’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
December komt eraan en dat is een hele drukke tijd bij MijnSerie. Maar niet alleen bij MijnSerie is het druk. Ook in de supermarkten, tuincentra en meubelzaken kun je over de hoofden lopen.
Gisteren, 14:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Gisteren, 14:00