Fauda

8.1 / 10
40 min
Actie, Misdaad, Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Trailer voor derde seizoen Fauda

Het derde seizoen van Fauda verschijnt in april op Netflix, de eerste beelden van het nieuwste seizoen zijn nu te bekijken.

Eind maart werd bekend gemaakt dat het derde seizoen van Fauda vanaf 16 april te zien is op Netflix. Netflix heeft nu de trailer van het derde seizoen naar buiten gebracht. De serie is bedacht door Lior Raz en Avi Issacharoff. Het duo werkt ondertussen ook al aan twee nieuwe series voor Netflix.

De Israelische actieserie is oorspronkelijk van de zender Yes, maar Netflix heeft de wereldwijde rechten van de serie gekocht. In Fauda besluit een gepensioneerde Israëlisch topagent op zoek te gaan naar een Palestijnse militant, waarvan hij dacht hem te hebben gedood. Deze actie veroorzaakt een keten van chaos. Bekijk hieronder de trailer van het derde seizoen.

Vorige aflevering
Episode 12
Episode 12
03x12
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.
Vandaag, 14:00
Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
De reboot van Pretty Little Liars, Pretty Little Liars: Original Sins van Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale) is besteld door HBO Max.
Vandaag, 10:02
1
De dramaserie Vliegende Hollanders gaat in oktober in première. De serie verschijnt dan op NPO Plus en zal ook wekelijks te zien zijn op NPO 1 en NPO Start.
Vandaag, 09:00
Het eerste seizoen van de Britse thrillerserie Liar van Harry en Jack Williams (The Missing) is vanaf oktober weer te bekijken op Videoland.
woensdag, 15:00