Fauda

8.1 / 10
40 min
Actie, Misdaad, Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen van Fauda verschijnt in april op Netflix

Het derde seizoen van Fauda is al uitgezonden op Yes, maar verschijnt in april nu ook naar Netflix.

In 2018 werd het derde seizoen van Fauda al aangekondigd door Yes. Vervolgens ging het nieuwste seizoen van de serie op 26 december 2019 in première bij de zender. De serie heeft nu een premièredatum voor Netflix. Vanaf 16 april is het derde seizoen te zien op Netflix. Alleen nog niet overal, in Israël, Frankrijk en andere gebieden waar men frans spreekt komt de serie later pas online.

De Israelische actieserie is oorspronkelijk van de zender Yes, maar Netflix heeft de wereldwijde rechten van de serie gekocht. In Fauda besluit een gepensioneerde Israëlisch topagent op zoek te gaan naar een Palestijnse militant, waarvan hij dacht hem te hebben gedood. Deze actie veroorzaakt een keten van chaos. De serie is gemaakt door Lior Raz en Avi Issacharoff.

Embed from Getty Images
De makers van Fauda, Lior Raz en Avi Issacharoff
Vorige aflevering
Episode 12
Episode 12
03x12
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The White Lotus, bedacht en geschreven door Mike White (School of Rock), is besteld door HBO. Het netwerk heeft zes afleveringen van de serie besteld.
Vandaag, 15:00
2
Kaley Cuocu produceert en speelt de hoofdrol samen met Michiel Huisman in de nieuwe HBO Max serie The Flight Attendant.
Vandaag, 11:00
3
Netflix heeft besloten de Amerikaanse sciencefictionserie Away, met Hilary Swank (Trust (2018)) in de hoofdrol, niet te vernieuwen met een tweede seizoen.
Vandaag, 10:00
5
Het eerste seizoen ging op 9 oktober opnieuw van start bij Videoland, en de fans hoeven niet lang meer te wachten op het tweede seizoen.
Vandaag, 09:00
2
Voor het derde seizoen van You voegen een NCIS: New Orleans-actrice en een The Last Ship-acteur zich bij de cast van de Amerikaanse dramaserie.
Gisteren, 16:00
Het is geen paranoia als de dreiging echt is. Dat is de tagline van de nieuwe sciencefictionserie van FOX die in november in Nederland van start zal gaan.
Gisteren, 15:00
1