Fatma

6.9 / 10
42 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor Fatma bij Netflix

De Turkse misdaadserie Fatma gaat eind deze maand in première bij Netflix. De streamingdienst heeft ook een trailer uitgebracht.

Eind deze maand verschijnt de nieuwe Netflix serie Fatma bij de streamingdienst. Ozgur Onurme heeft de serie bedacht en heeft daarnaast de afleveringen geregisseerd. Burcu Biricik (8. Gün) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie. Er zullen in totaal zes afleveringen verschijnen. Fatma is vanaf 27 april te bekijken bij Netflix.

Fatma draait om een onopvallende schoonmaakster. Door een tragische gebeurtenis wordt ze zeer onstabiel en begint ze aan een moorddadige reeks terwijl ze op zoek gaat naar haar vermiste echtgenoot en afrekent met oude wonden. Bekijk hieronder vast de eerste beelden.

Vorige aflevering
Fall
Fall
01x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Enslaved. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
In 2019 bestelde Apple TV+ de dramedyserie Mr. Corman, nu heeft Apple TV+ heeft de premièredatum van Mr. Corman bekend gemaakt.
Vandaag, 13:00
HBO Max heeft Love and Death van David E. Kelley (Big Little Lies) besteld. Elizabeth Olsen (Marvel's WandaVision) zal te zien zijn in een van de hoofdrollen.
Vandaag, 12:00
Julianne Nicholson (The Outsider (2020)) is gecast voor de hoofdrol in de seriebewerking van de bestseller Separation Anxiety van Laura Zigman.
Vandaag, 11:00
De cast voor de nieuwe serie From Scratch is compleet. Zes acteurs hebben zich bij de cast gevoegd voor terugkerende rollen, daarnaast zijn de gastrollen ook vervult.
Vandaag, 10:00
Shoot The Moon van Daniel Dae Kim (Hawaii Five-0) is in productie bij Amazon. Ken Jeong (Community) zal de hoofdrol vervullen.
Gisteren, 13:00