Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Father Brown mag voor een zevende keer misdaden oplossen

De misdaad-oplossende geestelijke Father Brown (2013) krijgt een zevende seizoen van BBC One Daytime. Mark Williams zal daarin terugkeren als de Rooms Katholieke priester.

Zoals altijd zal Father Brown (2013) in het zevende seizoen weer meer bezig zijn met het reden van zieltjes dan de schuldige voor de rechter brengen. De enorm succesvolle BBC misdaadserie is gebaseerd op de verhalen van GK Chesterton en gesitueerd in de prachtige fotogenieke Cotswold.

De vriendelijke geestelijke wordt bijgestaan door diverse bekende gezichten in het zevende seizoen. Mrs McCarthy (Sorcha Cusack), Inspector Mallory (Jack Deam) en Bunty Windermere (Emer Kenny) zullen allemaal weer paraat staan om Father Brown een handje te helpen om misdaden op te lossen.

Dan McGolpin, Controller bij BBC programmering en Daytime, vertelde: “Father Brown (2013) zal begin 2019 terugkeren in de Cotswolds en kijkers kunnen zich verheugen op een aantrekkelijk nieuwe seizoen op BBC Daytime en BBC iPlayer.”

Al deze zomer starten de opnames in de Midlands van Evesham tot Warwick en zal ook het zevende seizoen de prachtige historische dorpen laten zien in de Cotswold. Father Brown (2013) is de best bekeken BBC One Daytime serie met gemiddeld 2,3 miljoen kijkers en wereldwijd wordt de serie in meer dan 150 landen uitgezonden. De serie is in Nederland en/België te zien bij de BBC, BBC First, KRO-NCRV en Eén.

Vorige aflevering
The Scars of War
The Scars of War
11x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Father Brown (2013)