Fate/Stay Night: Unlimited Blade Works

7.4 / 10
25 min
Anime
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.4 / 10
2seizoenen/28afleveringen/2014 - 2015 
NetwerkAnimax
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20142015 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:Animax
Fate/Stay Night: Unlimited Blade Works is een Japanse animeeserie van de zender ANIMAX. De serie ging in première in 2014.

De Holy Grail War is een royale strijd tussen zeven magiërs die als meesters dienen. Masters, door het gebruik van de commando-zegels die ze krijgen wanneer ze de oorlog ingaan, bevelen Heroic Spirits bekend als Servants om voor hen te vechten in de strijd. In de Vijfde Heilige Graaloorlog is Rin Toosaka een van de magiërs die aan de wedstrijd deelnemen. Met haar Dienaar, Archer, hoopt ze de ultieme prijs te bemachtigen - de Heilige Graal, een magisch artefact dat elke wens kan vervullen door de gebruiker. Een van Rins klasgenoten, Emiya Shirou, doet per ongeluk mee aan de wedstrijd en krijgt het bevel over een eigen dienaar die bekend staat als Sabre. Terwijl ze geconfronteerd worden met wederzijdse vijanden, besluiten Rin en Shirou een tijdelijke alliantie te vormen terwijl ze hun tegenstanders uitdagen in de Heilige Graaloorlog.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 15
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 13
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Fate/Stay Night: Unlimited Blade Works.
Fate/Stay Night: Unlimited Blade Works