Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Nieuws over tweede seizoen Fate: The Winx Saga

Castingnieuws, een datum en korte datum aankondigingsvideo voor het tweede seizoen van Fate: The Winx Saga.

De cast van de Netflix-serie Fate: The Winx Saga wordt uitgebreid met twee nieuwe castleden. De voor een Oscar genomineerde Miranda Richardson (Good Omens) en Daniel Betts (Atlantic Crossing) zullen in het tweede seizoen respectievelijk Directrice Rosalind en Professor Harvey gaan spelen.

In de video zien we naast de startdatum ook onder andere; achter de schermen, de acteurs die vertellen hoe leuk ze het vinden en wat de kijker allemaal kan verwachten in het tweede seizoen. Ook zien we Paulina Chávez, die eerder was aangekondigd om het Latina aardfee-personage Flora in het tweede seizoen te spelen na controverse nadat Flora in het eerste seizoen was vervangen door een witte versie van het personage, genaamd Terra.

Fate: The Winx Saga volgt de reis naar volwassen worden van vijf feeën die naar Alfea gaan, een magische kostschool in de Otherworld. Het tweede seizoen onderzoekt de vraag "Wat zal ik worden als ik groot ben?" in een school die nu wordt geleid door directrice Rosalind. Wanneer feeën 's nachts worden vermist, ontdekken Bloom (Abigail Cowen) en haar kamergenoten een gevaarlijke dreiging die op de loer ligt in de schaduwen - een die ze moeten stoppen voordat het grote schade aanricht in de hele Otherworld.

Fate: The Winx Saga

Naast Chávez en Cowen zien we Hannah van der Westhuysen als Stella, Precious Mustapha als Aisha, Eliot Salt als Terra en Elisha Applebaum als Musa in de terugkerende cast. De cast omvat onder andere ook Danny Griffin, Sadie Soverall, Freddie Thorp, Theo Graham, Jacob Dudman, Brandon Grace, Robert James-Collier, Ken Duken en Éanna Hardwicke.

Vanaf 16 september zal het tweede seizoen van Fate: The Winx Saga wereldwijd te zien zijn bij Netflix.
Video on youtube
Vorige aflevering
All the Wild Witches
All the Wild Witches
02x07
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Fate: The Winx Saga