Fargo

8.2 / 10
53 min
Misdaad, Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Vierde seizoen Fargo in april bij FX

Fargo is een Amerikaanse misdaadserie van de zender FX. Er zijn inmiddels drie seizoenen verschenen, die hier bij Netflix te bekijken zijn. In april volgt het vierde seizoen.

In deze anthologie misdaadserie, een originele bewerking van de gelijknamige Oscar-winnende speelfilm uit 1996, staat steeds een volledig nieuw verhaal centraal, met een nieuwe moordzaak en nieuwe personages die allen verankerd zijn in de typische humor.

Actrice Kelsey Asbille, bekend van Yellowstone (2018), heeft een rol in het vierde seizoen van Fargo. Dat seizoen zal op 19 april verschijnen. De nieuwe afleveringen spelen zich af in 1950 in Kansas City. Daar zijn conflicten tussen Zuid-Europeanen uit landen zoals Italië, en de Afro-Amerikanen die er al eerder woonden. Kelsey Asbille speelt Monica Dutton. Chris Rock heeft de hoofdrol, naast de eerder aangekondigde castleden Jason Schwartzman, Ben Whishaw, Jack Huston en Jessie Buckley.Of het vierde seizoen van Fargo ook bij Netflix verschijnt is nog onduidelijk. Zender FX is namelijk in handen gekomen van Disney en dat is tegenwoordig een concurrent van Netflix sinds de start van Disney+.
Vorige aflevering
Storia Americana
Storia Americana
04x11
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
10 jan 2020 10:09 - 22 sep 2021 04:49
Kansas City en een politiek correcte diverse cast. Nee, dit heeft niet zoveel meer met Fargo te maken. Pass.
Reageer
Fargo