Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Rol voor Karen Aldridge in vierde seizoen Fargo

Fargo is een Amerikaanse misdaadserie van de zender FX. Er zijn inmiddels drie seizoenen verschenen, die hier bij Netflix te bekijken zijn.

In deze ijzingwekkende true-crime misdaadserie, een originele bewerking van de gelijknamige Oscar-winnende speelfilm uit 1996, staat een volledig nieuw verhaal centraal, met een nieuwe moordzaak en nieuwe personages die allen verankerd zijn in de typische humor.

Actrice Karen Aldridge, bekend van The Get Down en Chicago Fire, krijgt een rol in het vierde seizoen van Fargo. Dat seizoen zal in 2020 verschijnen. De nieuwe afleveringen spelen zich af in 1950 in Kansas City. Daar zijn conflicten tussen Zuid-Europeanen uit landen zoals Italië, en de Afro-Amerikanen die er al eerder woonden. Karen Aldridge speelt Zelmare Roulette. Over de rol is verder nog weinig bekend. Chris Rock heeft de hoofdrol, naast de eerder aangekondigde castleden Jason Schwartzman, Ben Whishaw, Jack Huston en Jessie Buckley.


Karen Aldridge
Vorige aflevering
Bisquik
Bisquik
05x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_Sproet2jes
20 dec 2019 17:31 - 22 sep 2021 04:49
En wat nog veeéěl interessanter is dat Timothy Olyphant ook mee speelt aka Dick 'Deafy' Wickware. ;)
Reageer
avatar_Mandy1966
20 dec 2019 18:36
Dara hebben we al eerder een bericht over geschreven: https://www.mijnserie.nl/fargo/nieuws/8300-acteur-timothy-olyphant-in-vierde-seizoen-fargo/
Reageer
avatar_BlackBiker
22 dec 2019 12:39 -
Jammer om te zien dat deze serie steeds verder van de originele premisse af gaat. Geen "Minnesota Nice" meer dus. Geen sneeuw en ijs meer? Kansas ligt een stuk zuidelijker.
En zo te zien inmiddels ook helemaal ge-"blackwashed", want al die blanke mensen in deze serie, dan kan natuurlijk niet meer in deze tijd.
De enige reden om dit misschien nog een kans te geven is voor mij Timothy Olyphant.
Reageer
Fargo