Fargo

8.2 / 10
53 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Acteur Timothy Olyphant in vierde seizoen Fargo

Acteur Timothy Olyphant keert terug naar FX met een sleutelrol in het komende vierde seizoen van de anthologieserie Fargo.

Het vierde seizoen speelt zich af in 1950 in Kansas City. Het is het kruispunt van botsingen van twee migraties: Zuid-Europeanen uit landen zoals Italië, en Afro-Amerikanen die in grote getale het zuiden verlieten. In Kansas City hebben twee criminele syndicaten een ongemakkelijke vrede gesloten. Maar daar blijft het niet bij.


Timothy Olyphant

Timothy Olyphant speelt een personage genaamd Dick ‘Deafy’ Wickware. Eerder werd al gemeld dat de volgende acteurs te zien zijn in het vierde seizoen: Jack Huston, Jason Schwartzman, Ben Whishaw, Jessie Buckley, Salvatore Esposito, Andrew Bird, Jeremie Harris, Gaetano Bruno, Anji White, Francesco Acquaroli, Emyri Crutchfield, Amber Midthunder en Uzo Aduba.

Olyphant was eerder te zien in de FX-dramaserie Justified en speelde met Drew Barrymore in de Netflix-serie Santa Clarita Diet. Het vierde seizoen van Fargo zal in 2020 verschijnen.
Vorige aflevering
Somebody to Love
Somebody to Love
03x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 16:09
Comic Con is voorbij, het nieuws komt nu mondjesmaat binnen. We hebben het nieuws van 27 juli tot en met 2 augustus voor je verzameld.
Vandaag, 09:00
De nieuwe dramaserie Filthy Rich (US) gaat eind september in première en het eerste seizoen van L.A.'s Finest wordt vanaf eind september uitgezonden bij FOX.
Gisteren, 12:00
Als er niets meer verandert gaan de opnames van de Amerikaanse actie politieserie S.W.A.T. (2017) aankomende week weer van start.
Gisteren, 11:00
1
Damon Wayans Jr. (Happy Together (2018)) zal de hoofdrol spelen in een nieuwe actie komedieserie van David Caspe, Matthew en Daniel Libman voor Peacock.
Gisteren, 10:00
Er komt een einde aan La Casa de Papel. Het Spaanse succes van Netflix zal met het recent aangekondigde vierde seizoen (vijfde deel) eindigen.
Gisteren, 09:00
3