Fargo

8.2 / 10
53 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Vierde seizoen Fargo krijgt sterrencast

Het zijn niet de eerste de beste namen die tot de cast gaan behoren van Emmy winnaar Fargo, de gelimiteerde serie van FX.

De productie van het vierde seizoen zal dit najaar van start gaan in Chicago en is in 2020 te zien bij FX. Chris Rock (Everybody Hates Chris) staat bovenaan de lijst. Na Rock staan de volgende namen op de castinglijst: Jack Huston (Boardwalk Empire), Jason Schwartzman (Mozart in the Jungle), Ben Whishaw (A Very English Scandal), Jessie Buckley (Chernobyl), Salvatore Esposito (Gomorra (2014), Andrew Bird (Baskets), Jeremie Harris (Legion), Gaetano Bruno (La porta rossa), Anji White (The Chi), Francesco Acquaroli (Suburra), E’myri Crutchfield (Roots (2016) en Amber Midthunder (Legion).

7931 FargoMet dank aan FX

Fargo wordt geschreven, geregisseerd en uitvoerend geproduceerd door Noah Hawley die ook dienst doet als showrunner. Het vierde seizoen zal zich afspelen in 1950 in Kansas City, Missouri. De locatie dient als het kruispunt en de botsingen van twee migraties - Zuid-Europeanen uit landen zoals Italië, die aan het einde van de vorige eeuw naar de VS kwamen en zich vestigden in noordelijke steden als New York en Chicago - en Afro-Amerikanen die het zuiden verlieten in grote aantallen om aan ‘Jim Crow’ {bijnaam voor de rassenwetten} te ontsnappen en verhuisden naar diezelfde steden, beide vechtend voor een stukje van de Amerikaanse droom. In Kansas City hebben twee criminele syndicaten een ongemakkelijke vrede getroffen. Een Italiaan en een Afro-Amerikaan beheersen samen een alternatieve economie - die van uitbuiting, corruptie en drugs. Dit is ook de geschiedenis van Amerika. Om hun vrede te versterken, hebben de hoofden van beide families hun jongste zonen geruild.

Chris Rock speelt het hoofd van de familie, een man die – om te kunnen floreren – zijn jongste zoon aan de vijand heeft overgedragen. En op zijn beurt moet hij de zoon van de vijand opvoeden als zijn eigen zoon. Het is een ongemakkelijke vrede maar wel een winstgevende. Het is een verhaal over immigratie en assimilatie en de dingen die we doen voor geld. En zoals altijd, een verhaal van fundamenteel fatsoenlijke mensen die het waarschijnlijk boven hun hoofd groeit. Weet je…Fargo.

7931 Fargo 1Met dank aan FX

Huston zal Odis Weff spelen, Schwarzman is Josto Fadda, Whishaw zal in de huid kruipen van Rabbi Milligan, Buckley zal Oraetta Mayflower portretteren, Esposito is Gaetano Fadda, Bird wordt Thurman Smutney, Harris is Leon Bittle; Bruno speelt Constant Calamita, White gaat Dibrell Smutney spelen, Acquaroli is Ebal Violante, Crutchefield wordt Ehelrida Pearl Smutney en Midthunder zal terugkeren als Swanee Capps. Joel en Ethan Coen en Warren Littlefield zullen dienst doen als uitvoerend producenten.

Chris Rock

Verheug jij je op het vierde seizoen van Fargo?

Vorige aflevering
Somebody to Love
03x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_TragicError
01 aug 2019 14:10 -
Jaja, sterrencast, alleen Chris Rock en Amber Midthunter zijn mij bekend
Reageer

Laatste nieuws

De Amerikaanse acteur Ron Leibman is vrijdag overleden. Hij werd 82 jaar.
Gisteren, 14:30
De premièredatum van het achtste seizoen van Homeland was al bekend. Er is nu een trailer uitgebracht om het wachten dragelijker te maken.
Gisteren, 11:04
2
Altered Carbon is een Amerikaanse sciencefictionserie van Netflix. De serie ging in première in februari 2018 en momenteel wordt gewerkt aan het tweede seizoen.
Gisteren, 10:00
3
De acteur Robert Walker Jr. is donderdag overleden in Malibu. Hij was 79 jaar. Dat heeft zijn familie bekend gemaakt.
Gisteren, 09:00
Vikings is een Canadees-Ierse historische avonturenserie van History Channel die in 2013 van start is gegaan.
vrijdag, 12:00
3
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
11