Fargo

8.2 / 10
53 min
Misdaad, Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Fargo krijgt een derde seizoen

FX heeft zijn anthologie serie Fargo vernieuwd met een derde seizoen die gepland staat om in 2016 van start te gaan. FX bracht het nieuws via twitter op de volgende manier: "Er komt een derde seizoen van Fargo? Oké dan!" Zie hieronder de originele tweet:

De kritisch toegejuichte gelimiteerde serie van bedenker Noah Hawley, die al Emmy’s, Golden Globe’s en Peabody’s heeft gewonnen, heeft nog drie afleveringen te gaan in het tweede seizoen. Op 14 december zal de laatste aflevering van het tweede seizoen worden uitgezonden. Uitvoerend producenten Hawley, Warren Littlefield, Joel & Ethan Coen en John Cameron zullen ook het derde seizoen meewerken aan de zwarte misdaadkomedie.

Volgens Metacritic is Fargo de beste serie op televisie op dit moment met 96 van de 100 punten. Op Rotten Tomatoes doet Fargo het zelfs nog beter met een score van 100 procent. Gemiddeld behaald het tweede seizoen van Fargo een score van 9,1 van de 10 punten dat is de hoogste score van een televisieserie op dit moment. Gemiddeld behaald het tweede seizoen tot nu toe 1,22 miljoen kijkers.

“Het tweede seizoen van Fargo is een buitengewone prestatie, gezien Noah Hawley’s meesterlijke verhalen kunnen we niet wachten waar het derde en geheel nieuwe versie van Fargo ons heen gaat brengen,” verklaarde Eric Schrier, president van originele programmering voor FX Networks en FX Producties. “Onze dank gaat uit naar Noah, Warren, Joel & Ethan, John en onze partners bij MGM Television omdat zij van Fargo een onvergetelijke en waardevolle reis hebben gemaakt.”

Ben jij blij met een derde seizoen?

Vorige aflevering
Storia Americana
Storia Americana
04x11
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Petertjuh4
24 nov 2015 13:22 -
Nice!
Reageer
avatar_Guantaz
24 nov 2015 19:11 -
Eerst seizoen 2 nog kijken, maar iig leuk om te lezen dat de serie erg populair is.
Reageer

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:01
Het leek er op dat Criminal Minds na de beëindiging in 2020 bij Paramount+ verder zou gaan. Volgens hoofdrolspeelster Paget Brewster liggen de plannen nu stil.
Vandaag, 10:00
Ook in de week van 26 juli tot en met 1 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 30 van 2021.
Vandaag, 09:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Gisteren, 11:00
4
Netflix heeft een foto gedeeld van Imelda Staunton (Trying) in de rol van Queen Elizabeth II. Ze vervult de rol in het vijfde en zesde seizoen.
Gisteren, 09:00
Kort na de start van het tweede deel bij Showtime, zijn de afleveringen ook te bekijken bij Ziggo Movies & Series.
zaterdag, 14:00