Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Fargo krijgt een derde seizoen

FX heeft zijn anthologie serie Fargo vernieuwd met een derde seizoen die gepland staat om in 2016 van start te gaan. FX bracht het nieuws via twitter op de volgende manier: "Er komt een derde seizoen van Fargo? Oké dan!" Zie hieronder de originele tweet:

De kritisch toegejuichte gelimiteerde serie van bedenker Noah Hawley, die al Emmy’s, Golden Globe’s en Peabody’s heeft gewonnen, heeft nog drie afleveringen te gaan in het tweede seizoen. Op 14 december zal de laatste aflevering van het tweede seizoen worden uitgezonden. Uitvoerend producenten Hawley, Warren Littlefield, Joel & Ethan Coen en John Cameron zullen ook het derde seizoen meewerken aan de zwarte misdaadkomedie.

Volgens Metacritic is Fargo de beste serie op televisie op dit moment met 96 van de 100 punten. Op Rotten Tomatoes doet Fargo het zelfs nog beter met een score van 100 procent. Gemiddeld behaald het tweede seizoen van Fargo een score van 9,1 van de 10 punten dat is de hoogste score van een televisieserie op dit moment. Gemiddeld behaald het tweede seizoen tot nu toe 1,22 miljoen kijkers.

“Het tweede seizoen van Fargo is een buitengewone prestatie, gezien Noah Hawley’s meesterlijke verhalen kunnen we niet wachten waar het derde en geheel nieuwe versie van Fargo ons heen gaat brengen,” verklaarde Eric Schrier, president van originele programmering voor FX Networks en FX Producties. “Onze dank gaat uit naar Noah, Warren, Joel & Ethan, John en onze partners bij MGM Television omdat zij van Fargo een onvergetelijke en waardevolle reis hebben gemaakt.”

Ben jij blij met een derde seizoen?

Vorige aflevering
Bisquik
Bisquik
05x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Petertjuh4
24 nov 2015 13:22 -
Nice!
Reageer
avatar_Guantaz
24 nov 2015 19:11 -
Eerst seizoen 2 nog kijken, maar iig leuk om te lezen dat de serie erg populair is.
Reageer
Fargo