Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

FOX cancelt reboot-serie Fantasy Island na twee seizoenen

Het mysterieuze eilandresort is gesloten door FOX. Het netwerk heeft de serie Fantasy Island gecanceld, dus er komt geen derde seizoen.

De dramaserie Fantasy Island is gebaseerd op de gelijknamige serie dat zeven seizoenen tussen 1977 en 1984 te zien was op ABC.

In deze versie van Fantasy Island spelen Roselyn Sánchez, Kiara Barnes en John Gabriel Rodriquez de hoofdrollen. Alexa Mansour heeft een terugkerende rol. Het verhaal speelt zich af in een luxe resort, waar elke fantasie van de gasten wordt vervuld, hoewel ze zelden uitkomen zoals verwacht. Verschillende mensen komen in het resort aan met dromen en verlangens en vertrekken verlicht en getransformeerd door het magisch realisme van Fantasy Island.

Fantasy Island

Elena Roarke (Sanchez) is de rentmeester van dit mysterieuze eiland en stamt af van de iconische Mr. Roarke, in de originele versie gespeeld door Ricardo Montalbán. Elena wordt bijgestaan door Ruby Okoro (Barnes), een jonge vrouw met een oude ziel die met een terminale ziekte aankomt en daar een nieuw leven krijgt. Er is ook piloot Javier (Rodriquez), het hoofd van het transport op het eiland en een manusje van alles, en Helene (Mansour), een jonge vrouw die naar het eiland komt op zoek naar haar biologische vader.

Gastacteurs in het tweede seizoen zijn Frankie J. Alvarez, James Denton, Izzy Diaz, Rachael Harris, Teri Hatcher, Cheryl Hines, Marie Osmond, Kyla Pratt, Jason Priestley, Andy Richter, Jai Rodriguez en Lynn Whitfield.

Het tweede seizoen van Fantasy Island, dat op maandagavond wordt uitgezonden, scoort gemiddeld 0,20 in de bevolkingsgroep 18-49 en 1,77 miljoen kijkers. Vergeleken met het eerste seizoen is dat 32% minder in de demo en 4% meer kijkers in de live+same day ratings (inclusief DVR playback tot 3:00 AM). In de kijkcijfers voor live+7 dagen krijgen de afleveringen meer dan 50% meer kijkers.

De kijkcijfers voor het eerste seizoen van de serie waren niet erg goed, en een aanzienlijke daling van de demo-cijfers dit seizoen heeft waarschijnlijk de overlevingskansen geschaad. Het netwerk besloot om Fantasy Island plaats te laten maken voor een nieuwe serie. De laatste aflevering werd afgelopen maandag uitgezonden.

"We waren erg blij met het leuke en escapistische karakter van Fantasy Island, waarvan we hoopten dat het veel kijkers zou trekken", aldus een verklaring van het netwerk. "Sony Pictures Television is een belangrijke partner van ons, en we kijken ernaar uit om met hen te blijven samenwerken aan Accused (US), Alert: Missing Persons Unit, Doc, en de aankomende animatieserie Universal Basic Guys/Hoagie Bros. We willen ook de cast van Fantasy Island, onder leiding van Roselyn Sánchez, Kiara Barnes en John Gabriel Rodriquez, de crew en uitvoerend producenten Liz Craft, Sarah Fain en Anne Clements bedanken voor hun samenwerking aan de serie."
Video on youtube
Vorige aflevering
MJ Akuda & the 1st, 2nd, and 3rd Wives Club
MJ Akuda & the 1st, 2nd, and 3rd Wives Club
02x13
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Fantasy Island