Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het 3e of 4e seizoen van Family Guy

Vanaf vandaag is het vijfde seizoen van Family Guy te koop op dvd. Wij geven seizoen 3 en 4 één keer weg.

Hoe kun je winnen?
Simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat.

Family Guy seizoen 5
Zet je schrap voor een nieuwe waanzinnige en kansloze poging van Stewie om de wereld te overheersen… en voor veertien hilarische afleveringen die een schaterlach zo groot als Peters buik veroorzaken! De meest extravagante animatiefamilie van de televisie komt in dit nieuwe seizoen in allerlei bizarre situaties terecht. Chris moet klusjes opknappen voor een vieze, oude man; Lois wordt herenigd met haar moordzuchtige broer; Brian gaat naar de universiteit; Stewie wordt aangevallen door een klopgeest en Peter richt zijn eigen godsdienst op.

Bekroond seizoen
Dit vijfde seizoen, bevat een aantal legendarische episodes ('Barely Legal', 'Airport 07' en 'No Chris Left Behind'). Het werd bekroond met een Annie Award, de hoogste award in de animatiewereld, voor zijn storyboarding en werd genomineerd voor drie andere Annie Awards. Kers op de taart was de Primetime Emmy Award voor uitzonderlijke individuele prestaties in animatie. Dit was een erkenning voor de hoge kwaliteit aan creatitviteit in Family Guy! De 'Barely Legal' aflevering kwam ook onder de aandacht van de Parents Television Council, een conservatieve fatsoengroep die de aflevering de slechtste show van de week noemde.

Voor meer informatie klik hier

Specificaties>
Productiemaatschappij : 20th Century Fox Home Entertainment
Cast : Seth MacFarlane, Alex Borstein, Mila Kunis, Seth Green, Mike Henry, Lori Alan, Patrick Warburton, John Viener, Danny Smith, Adam West
Taal : Engels
Audio : Dolby Digital 5.1 DTS
Ondertiteling : Nederlands, Frans, Engels
Consumentenadviesprijs: € 24.95
Klik hier om de serie te kopen

Prijsvraag

Maak kans op Family Guy Seizoen 3 of 4. Wie is het grootste pispaaltje in de familie van Peter Griffin?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Faith No More
Faith No More
22x15
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Family Guy