Family Business (2019)

6.8 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.8 / 10
2seizoenen/12afleveringen/2019 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:30 min2019 - heden
Genres:Komedie
Netwerk:Netflix
Family Business (2019) is een Franse komedieserie te zien bij Netflix. De serie ging in première op 28 juni 2019.

Joseph, 35 jaar, zit vol zakelijke ideeën ... zelfs als hij ondanks zichzelf altijd in de koosjere slagerij van zijn vader Gérard werkt. Wanneer hij leert van een "veilige" bron dat cannabis gelegaliseerd zal worden, is het de openbaring. Zijn idee van genie: transformeren, met de hulp van zijn familie en vrienden, de familieslagerij in "Beucherie".
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 2
0 / 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Family Business (2019).

Nieuws (2)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 7 september
2
Ondanks dat er vele series niet starten in september zoals elk jaar, is de lijst niet bepaald kort. Er komen nieuwe series uit en sommige gaan toch van start ondanks de corona-pandemie die flink wat vertraging heeft veroorzaakt in de productie van series
30 aug 2020
1