Familie Kruys

7.6 / 10
42 min
Dramedy
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Familie Kruys terug bij RTL 4 vanaf 2 september

Het vierde seizoen van de Linda de Mol-komedieserie Familie Kruys begint op zondag 2 september om 21.30 uur bij RTL 4.

Linda de Mol schreef zelf de scripts voor het nieuwe seizoen van Familie Kruys. Het resultaat daarvan zien we vanaf 2 september om 21.30 uur op RTL 4. Het derde seizoen van Familie Kruys eindigde met een cliffhanger waarin een ober met rauwkost de trouwerij (die achteraf geen trouwerij was) van Bette Kruys (Linda de Mol) en Johan (Marcel Musters) verstoorde.

De serie gaat over de hechte band tussen Bette en haar homoseksuele broer Kirk (Rop Verheijen) en alle perikelen die zij samen met de rest van hun kleurrijke familie meemaken. Hun moeder overleed toen ze nog jong waren en hun vader is een succesvolle schrijver met een drankprobleem. Bette is een 46-jarige alleenstaande vrouw die met sterren stylen de kost verdient, maar zelf nooit in dat ‘maatje zero’ past.

Ze wordt verliefd op haar aannemer, die niets wegheeft van de man van haar dromen. Haar broer, een acteur die al een jaar overspannen thuis zit, heeft een liefdevolle maar moeizame relatie met zijn echtgenoot Morten. Als hun vader Thomas op een dag thuiskomt met de Roemeense internetbruid Ruxandra, gaan bij Bette en Kirk alle alarmbellen af.
Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
05x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Dracula (2020). We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 13:00
Er staan twee nieuwe gescripte series op het schema van FOX en één serie is wel vernieuwd, maar zal pas midseason terugkeren.
Vandaag, 12:00
Het vijfde seizoen van The Good Fight zal vanaf eind juni te bekijken zijn bij Paramount+. Het seizoen bestaat uit tien afleveringen.
Vandaag, 11:00
Apple TV+ onthult de trailer en startdatum van het tweede seizoen van Home Before Dark.
Gisteren, 12:00
1
De MTV Movie & TV Awards werden zondag uitgereikt, met Leslie Jones als gastvrouw en Snoop Dogg als dj van de avond.
Gisteren, 11:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:00