Falling Water

6.2 / 10
45 min
Drama, Mysterie, Sciencefiction
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

USA Network stopt met Falling Water na twee seizoenen

Er komt geen derde seizoen van dramaserie Falling Water van USA Network.

Falling Water vertelt het verhaal van drie mensen die elkaar niet kennen, maar zich realiseren dat zij delen van dezelfde droom dromen. Als zij dieper gaan graven naar de betekenis van hun connectie met elkaar, beseffen ze dat de implicaties van hun persoonlijke lot veel groter zijn dan ze zich eerst realiseerden. De toekomst van de mensheid ligt in hun handen.Al twee seizoenen behaalt Falling Water gemiddeld 461.000 kijkers Bij USA Network. Dat is extreem weinig. USA Network sloot daarom een deal met Amazon in de hoop dat er nog veel online kijkers bereikt konden worden. Maar dat was blijkbaar niet het geval.

In de serie speelden David Ajala, Will Yun Lee en Lizzie Brochere de hoofdrollen. De laatste aflevering van het tweede seizoen werd op 10 maart uitgezonden.
Vorige aflevering
The Art of the Deal
The Art of the Deal
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van 22. Juli. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Unruly is in productie bij HBO, de serie is gebasseerd op bokslegende Jack Johnson. Mahershala Ali (House of Cards (2013)) vervult de hoofdrol van Johnson.
Vandaag, 09:00
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
1
De Amerikaanse komedieserie Curb Your Enthusiasm is door HBO vernieuwd met een elfde seizoen.
woensdag, 16:00
2
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Cursed (2020) met Katherine Langford (13 Reasons Why). De serie verschijnt 17 juli bij de streamingdienst.
woensdag, 15:00
1