Fair Trade

7.7 / 10
50 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
1
Bekijk stemmen

Startdatum tweede seizoen Fair Trade op Prime Video bekend

Onlangs berichtten we al dat het tweede seizoen van de Belgische misdaadserie Fair Trade in december op Prime Video zou verschijnen. Nu is de exacte startdatum bekend.

De serie speelt zich drie jaar na het eerste af en volgt de verstoten agent Robin de Rover (Ella June Henrard) en drugsbaron 'Padre' Paternoster (Peter Van Den Begin), die samenwerken om de moordenaar te vinden van de Rover's corrupte baas, hoofdinspecteur Walter Wilson (Kevin Janssens). De Oekraïense actrices Kseniya Mishina en Polina Vasylina spelen ook een hoofdrol, samen met Peter Thyssen en Sven de Ridder.

Fair Trade

Op donderdag 15 december zal de misdaadserie, met als ondertitel The Road Back, te bekijken zijn. Op de streamingdienst Streamz zal de serie in België vanaf februari 2023 te zien zijn.

Producent, schrijver en regisseur Marc Punt van Independent Productions zei dat de productie van seizoen twee "een hobbelige start had omdat het een grote uitdaging was om onze actrices uit Kiev naar België te laten overkomen, maar het is allemaal goed gekomen": "Ik bewonder hun moed. Ze hebben het geweldig gedaan."

Hieronder de trailer van het eerste seizoen van Fair Trade.
Video on youtube
Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
01x08
Leuk?
3
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Fair Trade