Face Off

8,0 / 10
43 min
Reality
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Syfy vernieuwt Face Off

Syfy kan geen genoeg krijgen van de competitie reality-tvserie Face Off. Terwijl het zevende seizoen aanstaande dinsdag 28 oktober afgerond wordt heeft Syfy al een achtste seizoen besteld en tevens de startdatum aangekondigd.

Op 13 januari 2015 zal Face Off, waarin jong talent de kans krijgt om door te breken met hun creativiteit, weer beginnen. In elke aflevering zullen de make-up artiesten strijden in een andere discipline, zoals het werken met siliconen om zo echt mogelijke wonden na te maken, het grimeren van zombies of het creëren van enge of prachtige sculpturen.

In het nieuwe seizoen zal ook het “Return of the Champions” onderdeel weer terugkeren. Ben jij blij dat Face Off een achtste seizoen gaat krijgen?
Vorige aflevering
Through the Looking Glass, Part 2
13x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De Engelse zender Sky heeft de eerste trailer onthuld voor de financiële thrillerserie Devils met Patrick Dempsey in de hoofdrol.
Vandaag, 16:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 15:00
1
Costa! is een Nederlandse komedieserie die tussen 2001 en 2005 werd uitgezonden door BNN.
Vandaag, 11:06
2
Syfy brengt beeldmateriaal uit van Vagrant Queen, een nieuwe serie die in maart is te zien is bij het netwerk.
Vandaag, 10:00
Uitslag Serie van het Jaar, een podcast special, castingnieuws, nieuwe series en pilots; kortom er kwam weer veel nieuws uit in de week van 10 tot en met 16 februari.
Vandaag, 09:00
Actrice Lynn Cohen, vooral bekend om haar rol als Magda in de HBO-serie Sex and the City, is zaterdag overleden op 86-jarige leeftijd.
Gisteren, 16:00