Face Off

8.1 / 10
43 min
Reality
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Syfy vernieuwt Face Off

Syfy kan geen genoeg krijgen van de competitie reality-tvserie Face Off. Terwijl het zevende seizoen aanstaande dinsdag 28 oktober afgerond wordt heeft Syfy al een achtste seizoen besteld en tevens de startdatum aangekondigd.

Op 13 januari 2015 zal Face Off, waarin jong talent de kans krijgt om door te breken met hun creativiteit, weer beginnen. In elke aflevering zullen de make-up artiesten strijden in een andere discipline, zoals het werken met siliconen om zo echt mogelijke wonden na te maken, het grimeren van zombies of het creëren van enge of prachtige sculpturen.

In het nieuwe seizoen zal ook het “Return of the Champions” onderdeel weer terugkeren. Ben jij blij dat Face Off een achtste seizoen gaat krijgen?
Vorige aflevering
Through the Looking Glass, Part 2
13x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

ABC heeft tien afleveringen besteld van Rebel van Krista Vernoff (Grey's Anatomy). De serie is gebaseerd op het leven van activiste Erin Brockovich.
Vandaag, 09:30
Het derde seizoen van de Britse misdaadserie Riviera van Sky Atlantic is vanaf eind oktober te bekijken bij Videoland.
Gisteren, 11:00
Disney+ heeft een trailer gedeeld voor het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie The Mandalorian. Het nieuwe seizoen gaat eind oktober in première.
Gisteren, 10:00
Eind oktober zal het derde seizoen van de Amerikaanse dramatische thrillerserie Killing Eve op Videoland verschijnen.
Gisteren, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het negende seizoen van Hawaii Five-0. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
woensdag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
woensdag, 10:56