F is for Family

7.2 / 10
26 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

F staat nu voor Finale in F is for Family

Netflix heeft aangekondigd dat het vijfde seizoen de allerlaatste gaat worden voor de animatieserie F is for Family.

De aankondiging werd 1 oktober gedaan door Netflix. F is for Family is vernieuwd met een vijfde seizoen, maar het zal tevens het allerlaatste seizoen gaan worden. De animatieserie verteld het verhaal van een dysfunctionele familie in de jaren 70. Een tijd waar je je kind nog een mep kon verkopen, binnen mocht roken en een pistool mee mocht nemen naar een vliegveld. De stemmen worden ingesproken door onder andere Bill Burr, Laura Dern en Justin Long.De animatieserie is gebaseerd op de jeugdherinneringen van bedenker Bill Burr. De serie ging in 2015 in première en werd positief ontvangen door de kijkers en door de critici. Het allerlaatste vijfde seizoen zal in 2021 van start gaan.
Vorige aflevering
Baby, Baby, Baby
Baby, Baby, Baby
04x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De nieuwe Amerikaanse superheldenserie Superman & Lois ging eind vorige maand in première en is nu al vernieuwd met een tweede seizoen.
Vandaag, 12:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Ellen Pompeo hint in een interview met CBS News naar het einde van de langlopende medische dramaserie Grey's Anatomy. Wanneer de serie precies eindigt is nog niet bekend.
Vandaag, 10:00
The Walking Dead voegt een nieuw personage toe in het elfde seizoen en daarmee ook een acteur aan de cast. Michael James Shaw vervult de rol van het nieuwe personage.
Vandaag, 09:00
Nog voor de première van het vierde seizoen van Elite is de Spaanse misdaadserie vernieuwd met een vijfde seizoen.
Gisteren, 10:00
Het zesde seizoen van de Britse detectiveserie Line of Duty gaat binnenkort echt van start. Eind maart verschijnt de eerste van de zeven afleveringen.
Gisteren, 09:00