Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
7.5
Tessa geeft "Eye Candy - Eerste aflevering" een 7.5.
Geschreven door Tessa op 1 februari 2015.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Eye Candy - Eerste aflevering

Eye Candy is gebaseerd op een boek met dezelfde naam, van auteur R.L. Stine. Van het boek zelf had ik nog nooit gehoord, maar het maakte me wel nieuwsgierig. Omdat de serie op MTV wordt uitgezonden, is het makkelijk om deze te volgen. Nadat ik de verhaallijn had gelezen, ben ik met veel enthousiasme begonnen aan de eerste aflevering.

In de serie gaat het over hacker Lindy (Victoria Justice, Victorious) . Haar zusje is ontvoerd en twee jaar later nog steeds spoorloos. Om haar verdriet weg te stoppen, probeert ze andere mensen te helpen met het vinden van hun verloren geliefden. Dit doet ze via een online praatgroep. Om de mensen te helpen, hackt ze wat ze moet hacken. Dit is illegaal, maar houdt haar niet tegen. Haar beste vriendin Sophia (Kiersey Clemons, Austin & Ally) vindt dat ze door moet gaan met het leven en meldt haar aan bij een dating app, een beetje te vergelijken met Tinder.

Die app is het begin van alle problemen. Lindy wordt gestalkt door een mysterieuze en slimme stalker. Deze persoon zou wel eens een gestoorde seriemoordenaar kunnen zijn. Lindy besluit alles op alles te zetten om deze moordenaar te pakken te krijgen. Dit met gevaar voor eigen leven.

De eerste aflevering van Eye Candy is veelbelovend, de acteurs zijn geweldig. Ze zetten goede karakters neer. Wat ik mooi vond aan deze aflevering, was dat het perspectief van de seriemoordenaar ook wordt gegeven. Je ziet hem niet, maar wanneer hij met één van zijn slachtoffers is, vertelt hij wat hij denkt. Dit geeft je inzicht in beide perspectieven, een leuke toevoeging dus. Het enige minpunt was dat sommige beslissingen van karakters totaal geen opbouw hadden. Ze gebeurde uit het niets, zonder enige tussenstap. Omdat ik niet teveel wil verklappen, laat ik het bij zeggen dat dit jammer is.

Al met al vind ik deze serie veelbelovend. De acteurs zijn goed, de verhaallijn is interessant en de spanning die door de series verweven is, zorgt ervoor dat je op het puntje van je stoel zit. Ik heb er weer een leuke serie bij en kan niet wachten tot volgende afleveringen!
Volg Eye Candy
Vorige aflevering
A4U
A4U
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_anonymous
01 feb 2015 15:29 -
Klinkt goed
Reageer
avatar_anonymous
02 Mei 2015 23:30 -
Vond het een Geweldige serie..helaas fwen nieuw seizoen wat ik werkelijk niet begrijp.
Reageer
Eye Candy