Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Vroege verlenging voor Hulu's Extraordinary

Tijdens de lancering van de serie in Londen is bekendgemaakt dat de serie is verlengd voor een tweede seizoen. Johanna Devereaux, Disney Vice President van Scripted Content, bracht het nieuws.

Extraordinary, een Britse superhelden-comedyserie, werd gecreëerd door Emma Moran. Máiréad Tyers, Sofia Oxenham, Bilal Hasna en Luke Rollason spelen de hoofdrollen. Gastrollen zijn er voir Siobhán McSweeney, Robbie Gee, Sofia Oakley-Green en Ned Porteous.

Extraordinary

De serie speelt zich af in een wereld waar iedereen boven de achttien jaar een superkracht ontwikkelt - iedereen behalve de 25-jarige Jen (Tyers). Zij voelt zich achtergelaten. Gelukkig voorkomen Jen's huisgenoten - Carrie (Oxenham), Kash (Hasna) en een mysterieuze zwerfkat - dat ze in een put van zelfmedelijden valt. Op drift in een grote, verwarrende wereld, en gewapend met niets anders dan een beetje hoop en een hoop wanhoop, begint Jen haar reis om haar misschien-superkracht te vinden. Maar terwijl ze dat doet, ontdekt ze misschien het plezier van gewoon oké zijn.

De serie werd in april 2021 besteld door Disney+, onder het merk Star. Alle acht afleveringen van een half uur van het eerste seizoen zijn tegelijkertijd uitgebracht. Over wanneer het tweede seizoen uitkomt is nog niets bekend.
Video on youtube
Vorige aflevering
Well, Goodbye Forever
Well, Goodbye Forever
02x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Extraordinary