Ex on the Beach

7.3 / 10
44 min
Reality
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

MTV UK vernieuwt Ex on the Beach en Geordie Shore

Ex on the Beach krijgt een derde seizoen en Geordie Shore zal worden vernieuwd voor een elfde seizoen door MTV UK. De laatste aflevering van seizoen tien van Geordie Shore zal op 26 mei worden uitgezonden en de laatste aflevering van Ex on the Beach was al in maart. Beide realityseries zullen later dit jaar worden uitgezonden.

Geordie Shore krijgt zelfs een spin-off, MTV heeft Judge Geordie besteld. Details over deze serie zijn nog niet bekend gemaakt.

Kerry Taylor, senior vicepresident en algemeen manager bij MTV UK, zei het volgende over de vernieuwingen en nieuwe serie: “MTV’s entertainment schema is hot deze zomer. Wij zijn erg opgewonden om te mogen gaan samenwerken met enkele van de UK’s beste productiemaatschappijen, om onze fans een prachtige mix te laten zien van gloednieuwe herkenbare programma’s, Car Crash Couples, Hire Me en Judge Geordie. Deze programma’s zullen zeker aanslaan bij ons publiek en zullen direct winnaars worden in kijkcijfers en ze zullen ook brandstof zijn voor social media gesprekken. Onze terugkerende hitseries, Geordie Shore en Ex on the Beach hebben zich al bewezen voor een loyaal en gepassioneerde aanhang en we zijn er zeker van dat deze series in zullen blijven presteren.”

Charlotte-Letitia Crosby
Vorige aflevering
Episode 1
11x01
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Hulu ontwikkelt de nieuwe serie Mexican Gothic, die gebaseerd is op de gelijknamige thriller van Silvia Moreno-Garcia.
Vandaag, 09:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 15:01
BBC America heeft bekend gemaakt dat de fantasieserie The Watch, met onder andere Richard Dormer (Fortitude), begin volgend jaar in première gaat.
Gisteren, 12:00
Het derde seizoen van Marvel's Runaways verschijnt eind augustus bij Disney+, het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Gisteren, 10:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
Gisteren, 09:00
Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
dinsdag, 12:00