Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Paramount+ vernieuwt Evil met vierde seizoen

Er is meer kwaadaardigs onderweg. Evil is vernieuwd met een vierde seizoen met tien afleveringen door Paramount+.

De vernieuwing is vroeg, daar het derde seizoen nog in volle gang is. Op 14 augustus zal de seizoensfinale zijn. Evil blijkt een aanwinst te zijn voor Paramount+, het staat in de top vijf van meest bekeken series bij de steamer.

Evil

"Evil blijft zijn fanbase van zowel critici als kijkers uitbreiden; seizoen drie heeft momenteel een 100% rating op Rotten Tomatoes en het is een consistente top vijf meest bekeken originele serie {...}," aldus Nicole Clemens, president, Paramount+ Original Scripted Series. "We kunnen niet meer opgewonden zijn om doodsbang te zijn voor wat Robert en Michelle [King] creëren voor seizoen vier met onze uitstekende cast die het tot leven brengt."

vil verteld het verhaal van een sceptische vrouwelijke forensisch psycholoog die samen met een priester-in-opleiding en een timmerman gaat werken om de achterstand van de kerk met veronderstelde wonderen, demonische bezetenheid en onverklaarde verschijnselen onderzoekt en beoordeeld.

Het eerste seizoen is in Nederland te zien bij Videoland, het eerste en tweede seizoen bij Ziggo Movies & Series. Wanneer het derde seizoen in Nederland is te zien is nog niet bekend.
Vorige aflevering
The Demon of the End
The Demon of the End
03x10
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_BlackBiker
07 jul 2022 18:33 -
Goed nieuws! Seizoen 3 is weer om te smullen. Ze zijn nog lang niet klaar met het verhaal. En ook leuk voor Katja Herbers die zich met deze rol aardig in de kijker speelt.
Reageer
avatar_thales
10 jul 2022 20:56 -
Top, topserie
Reageer
Evil