Evil

7.5 / 10
42 min
Bovennatuurlijk
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

De Paramount+-serie Evil binnenkort te zien bij Videoland

Het derde seizoen is al aangekondigd van de bovennatuurlijke serie Evil met de Nederlandse Katja Herbers in de hoofdrol.

Evil is een psychologisch mysterie dat de oorsprong van het kwaad onderzoekt langs de scheidslijn tussen wetenschap en religie. De serie richt zich op een sceptische vrouwelijke psycholoog (Herbers) die zich aansluit bij een priester in opleiding (Colter) en een timmerman (Aasif Mandvi) terwijl ze onverklaarbare mysteries, waaronder veronderstelde wonderen, demonische bezittingen en spookonderzoek, onderzoeken. Hun taak is om te beoordelen of er een logische verklaring is of dat er iets echt bovennatuurlijks aan het werk is.

Evil is een bovennatuurlijke dramaserie gemaakt door Robert King en Michelle King die op 26 september 2019 in première ging op CBS. De serie wordt geproduceerd door CBS Studios en King Size Productions.

In de serie spelen naast Katja Herbers, Mike Colter en Aasif Mandvi ook Michael Emerson, Kurt Fuller, Marti Matulis, Brooklyn Shuck, Skylar Gray, Maddy Crocco, Dalya Knapp en Christine Lahti een rol.

In mei 2021 werd aangekondigd dat de serie Evil ging verhuizen van CBS naar Paramount+. Eerder dit jaar werd de serie vernieuwd met een derde seizoen.

Vanaf 16 december zal het eerste seizoen te zien zijn bij Videoland.
Vorige aflevering
C Is for Cannibal
C Is for Cannibal
02x13
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_BlackBiker
23 nov 2021 15:27 -
Gave serie met een hele goede Herbers. Mooi dat hij nu ook in Nederland is te zien. Ik wacht met smart op seizoen 3......
Reageer
avatar_Walter74
23 nov 2021 19:10 -
Gelukkig! Ik heb het eerste seizoen op Net5 gezien. Vond het al jammer dat Net5 er mee stopte.
Reageer
Evil