Evil

7.5 / 10
42 min
Bovennatuurlijk
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Evil vernieuwd met derde seizoen door Paramount+

Drie afleveringen van het tweede seizoen zijn er inmiddels uitgezonden, en nu al is Robert en Michelle King's Evil vernieuwd met een derde seizoen door de ViacomCBS-streamer.

Het tweede seizoen is nu al een hit voor Paramount+, waarbij het aantal kijkers week na week groeit in vergelijking met het eerste seizoen. Nieuwe afleveringen verschijnen wekelijks op zondag op de ViacomCBS-streamer.

Evil, één van de best beoordeelde nieuwe series van het seizoen 2019-20, is ontstaan ​​op CBS. De serie worstelde om sterke lineaire kijkcijfers te leveren, maar de donkere bovennatuurlijke dramaserie blinkt uit digitaal. Evil verhuisde van CBS naar Paramount+ voorafgaand aan het huidige tweede seizoen na een sterke vertoning van het eerste seizoen op het digitale platform en op Netflix als onderdeel van een eenjarige promotionele overeenkomst die Evil producer CBS Studios sloot met de wereldwijde streamer.

The Kings zullen de serie blijven begeleiden als onderdeel van een nieuwe algemene deal die ze hebben getekend met CBS Studios. Evil is, met in de hoofdrollen Katja Herbers, Mike Colter en Aasif Mandvi, een psychologisch mysterie dat de oorsprong van het kwaad onderzoekt langs de scheidslijn tussen wetenschap en religie. De serie richt zich op een sceptische vrouwelijke psycholoog die samen met een priester in opleiding en een aannemer onverklaarde mysteries onderzoekt, waaronder vermeende wonderen, demonische bezetenheid en geesten. Het is hun taak om te beoordelen of er een logische verklaring is of dat er iets echt bovennatuurlijks aan het werk is.


(vLnR) Michael Emerson, Kurt Fuller, Katja Herbers, Mike Colter, Aasif Mandvi en Christine Lahti

Het tweede seizoen brengt het kwaad dichter bij huis. Kristen (Herbers) worstelt met haar duistere aard, terwijl David (Colter) verleid wordt naarmate hij dichter bij zijn inwijding komt. Ondertussen wordt Ben (Mandvi) bezocht door nachtmerries die op zijn grootste angsten jagen. Michael Emerson, Christine Lahti, Kurt Fuller, Brooklyn Shuck, Skylar Gray, Maddy Crocco en Dalya Knapp zijn ook te zien. Het derde seizoen wordt verwacht in seizoen 2021-2022.
Vorige aflevering
C Is for Cannibal
C Is for Cannibal
02x13
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_BlackBiker
09 jul 2021 09:35 -
Goed nieuws!
Reageer
avatar_Walter74
12 aug 2021 23:40 -
Seizoen 2 komt niet op Net5?
Reageer
avatar_Mandy1966
13 aug 2021 08:55
Helaas is daar nog niets over bekend gemaakt.
Reageer
Evil