Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
7.5
Frederika Reihs geeft "Everything Sucks! - Eerste aflevering" een 7.5.
Geschreven door Frederika Reihs op 9 april 2018.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Everything Sucks! - Eerste aflevering

Everything Sucks is een typische jaren 90 serie die ook precies dit laat zien. Twee tieners in de A/V club die beide ervan houden om te filmen. Het speelt zich af in het kleine plaatsje Boring, Oregon. Hoewel het plaatsje voor Luke O’Neil (Jahi Di’Allo Winston) en Kate Messner (Peyton Kennedy) precies zo aanvoelt, maken ze toch het nodige mee als middelbare scholieren. Kate Messner is vooral binnen de school iemand waar je vooral bij uit de buurt blijft als dochter van de rector, omdat je anders met hem te maken krijgt. Maar Luke O'Neil durft het toch aan om haar mee te vragen na school.

Everything Sucks!
© Netflix


De eerste aflevering geeft je direct het perfecte gevoel van deze serie, een jaren 90 vibe waar nog op veel dingen een taboe rust, waaronder ook seksualiteit. Deze aflevering neemt je mee terug in het verleden, een tijd die velen van ons nog goed weten. Waar er nog een tv op wieltjes in de klas werd gezet wanneer er een film werd gekeken, of de A/V club waar de tieners nog met grote camera's werken en al het materiaal zo duur is dat vooral de eerstejaars hier niet aan mogen komen. Everything Sucks neemt je mee in de taboes van die tijd, waar het nog als iets verkeerds wordt gezien om gay te zijn.

Na zo veel typische highschool drama series is Everything Sucks toch wel een verhaal apart. Ze laten de simpele waarheid zien van waar de generatie van toen regelmatig in verzeilt raakte. De makers zijn niet bang om te laten zien wat iedereen denkt van die tijd. Vooral Kate is als dochter van de rector een typisch rebels iemand die niet zo meisjesachtig is en op zoek is naar haar eigen identiteit. Een meisje die bij een A/V club zit is sowieso al apart, maar ook nog de dochter van een rector, dan ga je je wel afvragen wat deze combinatie ons gaat brengen in de rest van deze serie.
Volg Everything Sucks!
Vorige aflevering
We Were Merely Freshmen
We Were Merely Freshmen
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Helgoned
09 apr 2018 22:47 -
Echt zonde dat er geen tweede seizoen van komt!
Reageer
avatar_renzoroy
09 apr 2018 23:28
ja, onwijs jammer :( en dan wel alexa & katie verlengen :/
Reageer
Everything Sucks!