Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen voor Euphoria

HBO krijgt een derde dosis Euphoria. De Emmy-winnende dramaserie met in de hoofdrol Zendaya van maker Sam Levinson is vernieuwd met een derde seizoen.

De aankondiging van de vernieuwing met een derde seizoen van Euphoria komt terwijl het tweede seizoen kijkcijferrecords blijft opleveren voor zowel HBO als HBO Max. De start van het tweede seizoen, 9 januari 2022, heeft momenteel in totaal 14 miljoen kijkers op alle HBO-platforms.

In seizoen twee keert Zendaya terug als Rue, die een terugval heeft sinds Jules (Hunter Schafer) haar verliet voor de stad. Nu de school weer begonnen is, wordt Rue geconfronteerd met nieuwe obstakels voor het afkicken en haar relatie met Jules. De spanningen lopen ook op tussen Nate (Jacob Elordi), Maddy (Alexa Demie) en Cassie (Sydney Sweeney), terwijl Lexi (Maude Apatow) een creatieve onderneming aangaat.

Euphoria, geschreven, geregisseerd en uitvoerend geproduceerd door Levinson, is zowel kritisch als cultureel een hit. Euphoria was niet alleen trending op Twitter met bijna elke aflevering, maar won ook drie prijzen bij de Primetime Emmy's van 2020, waaronder Zendaya's historische beste hoofdrolspeelster in een dramaserie. Dat jaar won Euphoria ook Outstanding Contemporary Makeup (Non-Prosthetic) en Outstanding Original Music and Lyrics. Bij de Primetime Awards 2021 ontving Euphoria drie nominaties.

“Sam, Zendaya en de hele cast en crew van Euphoria hebben seizoen twee naar buitengewone hoogten gebracht, waarbij ze de narratieve conventie en vorm uitdagen, met behoud van het hart. We zouden niet meer vereerd kunnen zijn om met dit begaafde, enorm getalenteerde team samen te werken of meer opgewonden om onze reis met hen voort te zetten in seizoen drie, "zei Francesca Orsi, EVP van HBO Programming.

Euphoria zal vanaf 8 maart in Nederland te zien zijn bij HBO Max.
Vorige aflevering
All My Life, My Heart Has Yearned for a Thing I Cannot Name
All My Life, My Heart Has Yearned for a Thing I Cannot Name
02x08
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Euphoria