Escape at Dannemora

7.8 / 10
62 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Premièredatum en trailer voor Escape at Dannemora

Showtime hoopt op een ontsnapping-hit met de nieuwe gelimiteerde dramaserie Escape at Dannemora. De zender heeft een premièredatum aangekondigd en een officiële trailer vrijgegeven.

De nieuwe serie, geregisseerd en uitvoerend geproduceerd door Emmy-winnaar Ben Stiller, zal op zondag 18 november om 22.00 uur in première gaan bij Showtime. Of de serie ook in Nederland te zien zal zijn in de nabije toekomst is niet bekend. De hoofdrollen worden gespeeld door niemand minder dan Oscar-winnaars Benico del Toro (Drug Wars: The Camarena Story) en Patricia Arquette (Medium) en Golden Globe genomineerde Paul Dano (War and Peace (2016).

De serie is gebaseerd op een vreemder-dan-fictie gevangenisuitbraak in het noorden van New York in de zomer van 2015. Die uitbraak resulteerde in een klopjacht op twee veroordeelde moordenaars die werden geholpen door een getrouwde vrouwelijke bewaker, die maanden lang een affaire had met beide mannen. Del Toro zal moordenaar Richard Matt spelen, de man achter de ontsnappingsplannen. Arquette zal in de huid kruipen van Tilly Mitchell, een getrouwde vrouw en moeder die de supervisie heeft over de kleermakerij in de gevangenis. Dano speelt David Sweet, een veroordeelde politie-moordenaar die wellicht echte gevoelens heeft voor Tilly en met tegenzin partner wordt in het plan van Matt.

Escape at Dannemora is geschreven en uitvoerend geproduceerd door Brett Johnson (Mad Men) en Oscar-genomineerde Michael Tolkin (Ray Donovan). Andere castleden zijn onder anderen Golden Globe en Emmy-genomineerde Bonnie Hunt (Life with Bonnie), Eric Lange (Narcos) and Emmy-genomineerde David Morse (Outsiders).

Vorige aflevering
Part 7
Part 7
01x07
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Wat is het spannend, sommige series gaan nek aan nek. Wil je dat jouw favoriete serie gaat winnen is het nu de tijd om te stemmen.
Vandaag, 14:00
Er zijn slechts drie afleveringen uitgezonden van het achtste seizoen, maar nu al heeft The Blacklist te horen gekregen dat het een negende seizoen krijgt.
Vandaag, 12:00
4
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Het vierde seizoen is al te bekijken bij NPO Plus, maar vanaf begin volgende maand zal er wekelijks een aflevering worden uitgezonden bij NPO2 en NPO Start.
Gisteren, 16:00
Begin volgende maand verschijnen de eerste acht afleveringen van het vierde seizoen van de medische dramaserie The Good Doctor bij Videoland.
Gisteren, 15:00
Babou Ceesay (Guerrilla) gaat de hoofdrol vervullen in Wolfe, daarnaast is er meer casting nieuws over de serie die Paul Abbott (Shameless) schreef voor Sky.
Gisteren, 12:00