Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Laatste aflevering Entourage

Aankomende zondag zal de allerlaatste aflevering worden uitgezonden van Entourage op de Amerikaanse zender HBO. De serie bestaat uit in totaal uit 8 seizoen en telt 96 afleveringen.

De serie Entourage volgt de opkomende filmster Vincent Chase, zijn twee jeugdvrienden en zijn halfbroer bij hun overgang van New York City naar Los Angeles en de ontwikkelende carrière van Chase aldaar. Vincent Chase beleeft zijn doorbraak met de film Head On, waarin hij samenspeelt met Jessica Alba. Zijn tweede film is Queens Boulevard van de excentrieke regisseur Billy Walsh. Vervolgens krijgt Vincent Chase de hoofdrol naast Mandy Moore in de big-budget film Aquaman, een verfilming door James Cameron van het gelijknamige stripboek. In het vierde seizoen werken Vincent en "E" weer samen met Walsh als producers van de film "Medellin": het levensverhaal van de drugsbaron Pablo Escobar.

Goodbye trailer Entourage:
Video on youtube
Vorige aflevering
The End
The End
08x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_JanPieter
09 sep 2011 17:01 -
Alweer de laatste aflevering van deze geweldig serie. Ga deze serie echt missen!
Reageer
avatar_Martijno
12 sep 2011 09:33 -
Vanavond de laatste aflevering kijken, ben wel benieuwd naar het einde maar vindt het ook echt jammer dat dit de laatste zal zijn....
Reageer
Entourage