Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Trailer en informatie over seizoen 8

Lang was het stil rond Vincent Chase en zijn Entourage maar nu is er dan eindelijk een trailer van het laatste seizoen, dat eind deze maand van start gaat. Ook is er info rondom de gastrollen en het uitgangspunt van seizoen 8.

Pas op, spoiler alert! Hieronder staande tekst kunnen spoilers bevatten.

Het seizoen begint 3 maanden na seizoen 7. Vince komt uit de afkickkliniek en heeft een idee voor een nieuwe film maar de boys vinden het maar niks. Ari probeert wanhopig om zijn vrouw terug te krijgen, Eric en Scott binden Johnny Galecki (The Big Bang Theory) voor hun nieuwe bedrijf en Drama geeft een welkomstfeest zonder drank voor zijn broer. Eric's relatie met Sloan is ook niet meer wat het geweest is.

Gastrollen van het nieuwe seizoen zijn Carmelo Anthony, Melinda Clarke, Andrew Dice Clay, Kim Coates, Mark Cuban, Illeana Douglas, William Fichtner, Johnny Galecki, Rob Morrow, Alex Rodriguez, Christian Slater en Rachel Zoe. Wie zichzelf speelt en wie niet is niet bekend gemaakt, William Fichtner(Prison Break) was al eerder te zien als manager die drama aan de tekenfilm Johnny Banana's helpt.

Het 8ste en laatste seizoen gaat op zondag 24 juli van start en bevat 8 afleveringen.
Vorige aflevering
The End
The End
08x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_denman84
12 jul 2011 19:28 -
Wat een stel bazen zijn het toch!
Reageer
avatar_anonymous
13 jul 2011 18:12 -
hoewel ik het laatste season maar matig vond, kan ik toch niet wachten..balen van maar 8 episodes trouwens..
Reageer
Entourage