Enslaved

6.7 / 10
50 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Maak kans op de miniserie Enslaved

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Enslaved. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail. Met de code kun je de serie online bekijken via mylum.tv.

Enslaved
Een blik op 400 jaar mensenhandel van Afrika tot de Nieuwe Wereld, verteld vanuit drie verschillende verhaallijnen.
In de vierdelige BBC-reeks Enslaved with Samuel L Jackson reconstrueert de Afro-Amerikaanse acteur samen met een team van experts (Simcha Jacobovici en Afua Hirsch) zijn persoonlijke familiegeschiedenis als nakomeling van zwarte slaven uit Gabon. Tegelijk vertellen ze ook het verhaal van 400 jaar trans-Atlantische slavenhandel, 12 miljoen mensen die uit hun Afrikaanse dorpen werden ontvoerd en 2 miljoen die onderweg omkwamen vooraleer de antislavernijbeweging uiteindelijk tot een verbod op de slavenhandel leidde.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Lumière Series
Taal: Engels
Acteurs: Samuel L. Jackson, Afua Hirsch, Ty Hurley, Simcha Jacobovici en vele anderen.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenprijs: € 15,51
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van de miniserie Enslaved:Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

Enslaved: Het verbod op slavernij en onvrijwillige dienstbaarheid werd opgenomen in de Amerikaanse wet (amendement) in 1865. Maar om welk amendement gaat het hier?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Abolition
Abolition
01x06
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
Vandaag, 15:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Systrabönd (Sisterhood). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Truth Be Told (2019) gaat eind augustus in première bij Apple TV+. Er is ook een teaser uitgebracht.
Vandaag, 11:00
Binnenkort is de gehele Amerikaanse komedieserie Raising Hope, die oorspronkelijk afkomstig is van FOX, te bekijken bij Disney+.
Vandaag, 10:00
American Gigolo ontving vorig jaar een pilot bestelling van Showtime Nu heeft het netwerk een gehele serie besteld.
Gisteren, 16:00
Er komt een nieuwe Nederlandse Netflix-serie, genaamd Dirty Lines. De cast van de serie is nu bekend, onder andere Joy Delima (Flikken Rotterdam) vervult een rol.
Gisteren, 15:00