Enlisted

6.7 / 10
23 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
9
Christel van der Spoel geeft "Enlisted - Seizoen 1" een 9.
Geschreven door Christel van der Spoel op 18 september 2014.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Enlisted - Seizoen 1

Enlisted, een serie die mijn leven (tijdelijk) compleet op z’n kop zette. Na het kijken van de eerste aflevering raakte ik geïsoleerd van de wereld en moést ik de serie verder kijken.

Enlisted gaat over drie broers. Pete Hill (Geoff Stults, The Break-Up) is de oudste broer. Hij moet de oorlog in Afghanistan onvrijwillig verlaten en keert terug naar zijn basis in Florida. Zijn broers Derrick (Chris Lowell, The Help) en Randy (Parker Young, Suburgatory) zijn daar al. Het lukte hen nog niet om zichzelf als soldaat te bewijzen tegenover de commandant, daarom zijn zij nog op de thuisbasis.

Pete ziet het thuisfront als een plek voor de soldaten die mislukkelingen zijn. Vervolgens krijgt hij ook nog de leiding over de groep soldaten waar zijn broers inzitten. Pete gaat liever de strijd aan in Afghanistan dan de strijd die hij moet voeren om de soldaten te trainen. Pete denkt dat hij de enige topsoldaat is maar sergeant Jill Perez (Angelique Cabral, Friends with Benefits) denkt dat zij dat juist is. Dit resulteert in de meest hilarische rivaliteitscènes ooit. Zo is er een wedstrijd onder de soldaten om te zien wie de beste schutter is, Jill en Pete eindigen beiden als winnaar. Om erachter te komen wie de beste soldaat is houden ze steeds weer opnieuw wedstrijden.

De broers hebben allemaal verschillende personages. Pete ziet zichzelf als de beste soldaat die er is. Derrick haat het om een soldaat te zijn en Randy vindt het geweldig om een soldaat te zijn, alleen kan hij bijna niks. Deze combi vraagt om de meest gênante en grappige situaties. Wat de broers soms uitvreten is tenenkrommend, maar tegelijkertijd stromen de tranen over je wangen van het lachen.

Tijdens het kijken van de eerste aflevering van Enlisted lig je al op de grond van het lachen. Bij de rest van de afleveringen wordt dit niet minder en is het onmogelijk om niet hard op te lachen. Ondanks dat Enlisted een komedie is, is het ook een serie die het thuisfront van het leger met respect in beeld brengt. Absoluut een aanrader om te kijken. Er is slechts één minpuntje aan de serie. Er zijn maar 13 afleveringen.
Volg Enlisted
Vorige aflevering
Alive Day
Alive Day
01x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Nieuwste recensies

Advokaten (The Lawyer) - Seizoen 2

7.5

Undercover - Seizoen 2

9

Fear The Walking Dead - Seizoen 1

7

Criminal Minds - Complete serie

8

De Luizenmoeder - Seizoen 2 (DVD)

8

Suburra - Seizoen 3

7