Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Enlightened gecanceld

HBO heeft de serie Enlightened gecanceld. De duistere komedie, waarin Laura Dern speelt, heeft beide seizoenen geworsteld met de kijkcijfers. De serie, gecreëerd door Mike White, volgt Amy (Dern), een zelfvernietigende ex-executive welke probeert haar leven weer op te pakken na een zenuwinzinking gehad te hebben op haar werk.

Enlightened ontsnapte maar net aan een canceling na het eerste seizoen. Kort nadat Dern een Golden Globe op kon halen voor beste actrice in een komedie-serie, gaf het kabelnetwerk Enlighted een tweede seizoen terwijl het ondertussen komedies Bored to Death, How to Make It in America en Hung cancelde. Voor het tweede seizoen verplaatste HBO Enlightened naar de zondag, een plek naast de grote hit Girls. Nu is het dus gecanceld.
Vorige aflevering
Agent of Change
Agent of Change
02x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_anonymous
20 maa 2013 20:48 -
Baal nu nog meer dat de series Hung en Bored To Death vorig jaar waren gestopt om plaats te maken voor o.a. Enlightened. De serie kreeg lovende kritieken maar zo je maar weer dat het in Amerika alleen om de kijkcijfers gaat. Gelukkig was dit niet het geval bij Fringe en Community.
Reageer
avatar_anonymous
21 maa 2013 10:24 -
Ja, ik baal ook nog wel dat Hung was gecanceld. Ik vond dat een topserie, met leuke personages. Jammer. Maar, gelukkig toch nog 3 seizoenen om terug te kijken
Reageer
avatar_anonymous
21 maa 2013 13:40 -
Ja, gelukkig wel maar toch heel erg jammer
Reageer
Enlightened