Endeavour

8.4 / 10
89 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Achtste seizoen voor Endeavour

ITV kan geen genoeg krijgen van Endeavour. Het Britse netwerk heeft de detectiveserie nu al een achtste seizoen gegund.

De ITV-serie had in maart 2019 al een vernieuwing te pakken voor een zevende seizoen en nu is er aangekondigd dat er ook een achtste seizoen gaat komen. De serie is een prequel van Inspector Morse (John Thaw), daarin speelt Shaun Evans (The Last Weekend) de jonge Morse.Anderen castleden zijn: Roger Allam, Anton Lesser, Dakota Blue Richards, Sean Rigby, James Bradshaw, Caroline O’Neil en Abigail Thaw. Het zesde seizoen ging in februari van start, het zevende seizoen wordt momenteel gefilmd en de verwachting is dat het achtste seizoen in 2020 opgenomen zal worden om in 2021 van start te gaan.

De officiële ITV tweet luidt: “Wat is er beter nieuws dan het nieuws dat het zevende seizoen van #Endeavour op dit moment wordt opgenomen? Het nieuws dat er al een achtste seizoen is besteld voor 2021.”
Vorige aflevering
Raga
07x02
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Christophe
19 aug 2019 12:22 -
Wat een goed nieuws! Beste Britse crimi van dit moment, vind ik :-)
Reageer

Laatste nieuws

Actrice Lynn Cohen, vooral bekend om haar rol als Magda in de HBO-serie Sex and the City, is zaterdag overleden op 86-jarige leeftijd.
Gisteren, 16:00
Jimmy Kimmel, bekend als presentator van talkshows, werkt aan een nieuwe komedieserie voor ABC met de titel Adopted. Hij schrijft het concept en gaat tevens een pilot maken.
Gisteren, 15:00
Amazon Prime Video werkt aan een komedieserie op basis van de film A League of Their Own, de komedie uit de jaren negentig waarin Tom Hanks en Geena Davis de hoofdrollen speelden.
Gisteren, 14:00
Disney+ is bezig met het ontwikkelen van een serie gebaseerd op het Marvel-personage Hawkeye, met Jeremy Renner als hoofdrolspeler. Dat werd in april 2019 bekend.
Gisteren, 13:00
Killing Eve is een Amerikaanse thrillerserie van de zender BBC America. De serie is in Nederland te bekijken bij NPO Start Plus en Videoland.
Gisteren, 12:00
Onder andere Mark Hamill (Robot Chicken), Lena Headey (Game of Thrones), Chris Wood (Supergirl) en Sarah Michelle Gellar (Robot Chicken) spreken de stemmen in van de iconische personages.
Gisteren, 11:00