Endeavour

8.4 / 10
89 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Achtste seizoen voor Endeavour

ITV kan geen genoeg krijgen van Endeavour. Het Britse netwerk heeft de detectiveserie nu al een achtste seizoen gegund.

De ITV-serie had in maart 2019 al een vernieuwing te pakken voor een zevende seizoen en nu is er aangekondigd dat er ook een achtste seizoen gaat komen. De serie is een prequel van Inspector Morse (John Thaw), daarin speelt Shaun Evans (The Last Weekend) de jonge Morse.Anderen castleden zijn: Roger Allam, Anton Lesser, Dakota Blue Richards, Sean Rigby, James Bradshaw, Caroline O’Neil en Abigail Thaw. Het zesde seizoen ging in februari van start, het zevende seizoen wordt momenteel gefilmd en de verwachting is dat het achtste seizoen in 2020 opgenomen zal worden om in 2021 van start te gaan.

De officiële ITV tweet luidt: “Wat is er beter nieuws dan het nieuws dat het zevende seizoen van #Endeavour op dit moment wordt opgenomen? Het nieuws dat er al een achtste seizoen is besteld voor 2021.”
Vorige aflevering
Degüello
06x04
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Christophe
19 aug 2019 12:22 -
Wat een goed nieuws! Beste Britse crimi van dit moment, vind ik :-)
Reageer

Laatste nieuws

Amazon Studios heeft aangekondigd dat The Lord of the Rings-serie, gebaseerd op de iconische fantasieromans van J.R.R Tolkien, gefilmd gaat worden in Nieuw-Zeeland.
Gisteren, 14:00
3
NBCUniversal heeft de naam van de nieuwe streamingdienst onthuld: Peacock. En er is bekend gemaakt welke series de nieuwe dienst gaat maken en streamen. Battlestar Galactica is daar één van.
Gisteren, 13:00
De Amerikaanse zender Starz werkt aan de productie van het derde seizoen van American Gods. De serie is hier te zien bij Amazon Prime Video.
Gisteren, 12:00
Het lijkt erop dat Netflix binnenkort de uitermate populaire en langlopende animatieserie South Park voor de Nederlandse fans gaat streamen.
Gisteren, 11:04
1
Saved by the Bell, de tienerserie die in 1989 in première ging bij NBC, wordt nieuw leven ingeblazen. Castleden Mario Lopez en Elizabeth Berkley keren terug in de nieuwe versie.
Gisteren, 10:00
1
Kiefer Sutherland gaat de hoofdrol spelen in een serie die gebaseerd is op de film The Fugitive. De remake wordt gemaakt door streamingdienst Quibi en zal in april 2020 beschikbaar komen.
Gisteren, 09:00
1