Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het zevende seizoen van Endeavour

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het zevende seizoen van Endeavour. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Endeavour
In het zevende seizoen van deze geliefde detectiveserie zet Endeavour zijn tanden in drie intrigerende moordmysteries. Het eerste verhaal, Oracle, speelt zich af als het jaar 1970 net begonnen is. Terwijl Endeavour in Venetië geniet van een opera, wordt zijn partner Thursday geconfronteerd met een gruwelijke moord langs een jaagpad in Oxford. In de tweede film, Raga, wordt in de tumultueuze aanloop naar de Britse verkiezingen van 1970 een Indiaas restaurant in Oxford getroffen door een tragische gebeurtenis. En in het derde verhaal, Zenana, ontdekt Endeavour een mogelijk verband tussen een reeks merkwaardige ongevallen. Het spoor leidt naar een hogeschool waar alleen vrouwelijke studenten welkom zijn.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Just Entertainment
Taal: Engels
Acteurs: Shaun Evans, Roger Allam, Sean Rigby en James Bradshaw
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 24 augustus 2020
Consumentenadviesprijs: € 19,99
Koop deze serie

Bekijk hier de preview van het zevende seizoen van Endeavour:

Video on youtube


Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

In enkele afleveringen van Endeavour speelt een karakter Dorothea Frazil. Frazil wordt gespeeld door Abigail Thaw de dochter van John Thaw. Maar waar kennen we John Thaw van?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Exeunt
Exeunt
09x03
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Georgie01
27 aug 2020 19:23 -
Endeavour is een keigoede serie
Reageer
Endeavour