Empire

8.2 / 10
43 min
Drama, Muziek
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Muzikale serie Empire gaat voor vijfde seizoen

De familie Lyon is nog lang niet uitgebruld. FOX heeft de serie Empire vernieuwd met een vijfde seizoen.

Beroemdheden staan te trappelen om een gastrol, al dan niet zingend, te mogen spelen in de muzikale dramaserie van FOX. En er zijn er al heel wat voorbijgekomen vanaf 7 januari 2015 toen de serie in première ging. Naast hoofdrolspelers Terrence Howard, Taraji P. Henson, Trai Byers, Jussie Smollett en Bryshere Y. Gray zijn ook onder ander Demi Moore, Forest Whitaker, Naomi Campbell, Rumer Willis, Eva Longoria, Alicia Keys, Alfre Woodard, Taye Diggs, Phylicia Rashad, Snoop Dogg, Chris Rock, Courtney Love, Mariah Carey, Mary J. Blige, Queen Latifah, Quincy Jones en Patti LaBelle te zien in een terugkerende of gastrol als een karakter of zichzelf in de populaire serie bij FOX.

Embed from Getty Images
Taraji P. Henson


Naast de indrukkwekkende cast, speelt de muziek een hele belangrijke rol in de serie. Geen halve maatregelen worden er genomen om alles er zo professioneel mogelijk uit te laten zien. Van optredens, tot opnames en dans-video’s; alles in Empire wordt tot in de puntjes verzorgd. Het tweede seizoen scoorde het hoogst qua kijkcijfers met gemiddeld 16.18 miljoen kijkers.

De kritieken zijn zeer positief en ook werd de serie genomineerd en verzilverde er ook een aantal van de belangrijke serieprijzen zoals de Golden Globes, TCAA, Critics’ Choice Television Awards en American Film Institute. Het is dus niet geheel onverwacht dat FOX de familie Lyon voor een vijfde keer zal laten brullen in de serie Empire. En in het geval van de Lyons is hun bijt erger dan hun blaf.

Ben jij blij met de vernieuwing van Empire?


Embed from Getty Images Terrence Howard
Vorige aflevering
Home is on the Way
Home is on the Way
06x18
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00