Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Emily Owens, M.D. 11 maart op Net5

Een tijd geleden hebben wij al gemeld dat Emily Owens, M.D. in het voorjaar te zien zal zijn bij Net5. Inmiddels is ook bekend op welke datum de serie in première zal gaan op de Nederlandse televisie. Vanaf 11 maart kunnen wij elke week genieten van de belevenissen van Emily Owens.

Hierin zien wij Emily die eindelijk het gevoel heeft dat ze een echte volwassene is. Eindelijk kan ze haar schooldagen, waar ze altijd het 'geeky' meisje was, achter zich laten nu ze is afgestudeerd als dokter en aan de slag kan gaan bij het Denver Memorial Hospital. Ze kijkt er enorm naar uit om samen te kunnen werken met de wereldbefaamde cardiologe Dr. Gina Beckett en met haar vriend en voormalig studiegenoot Will Collins. Maar waarom waarschuwt iedereen haar dat het ziekenhuis niet zoveel verschilt van de middelbare school? Emily komt het al snel te weten.

Emily Owens wordt gespeeld door Mamie Gummer, dochter van een bekende filmster: Meryl Streep. Helaas is de serie al na een paar afleveringen gecanceld. Gelukkig voor ons zijn wel alle afleveringen uitgezonden in Amerika en is er een gesloten einde. Je kunt de serie dus met een gerust hart gaan kijken.

Maandag 11 maart om 21:25 uur.
Vorige aflevering
Emily and the Leap
Emily and the Leap
01x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_anonymous
28 feb 2013 19:55 -
Hoe heet dat liedje wat steeds in de reclame komt?
Reageer
Emily Owens, M.D