Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Deze personages zien we niet terug in seizoen vier van Elite

Er gingen geruchten dat de gehele cast zou worden vervangen voor het vierde seizoen. Dit is niet het geval, we nemen 'slechts' afscheid van vijf hoofdpersonages.

**LET OP!**
Dit bericht kan spoilers bevatten als je de serie nog niet hebt gezien

Sinds de lancering in 2018 is Elite uitgegroeid tot een ware hit voor Netflix. Niet zo raar dus dat voor de release van seizoen drie seizoen vier en vijf al werden aangekondigd. Meteen ging het gerucht dat de gehele cast zou worden vervangen. Zo ver komt het niet, van vijf personages wordt afscheid genomen. Carla, Lu, Nadia, Valerio en Polo zullen we niet terug zien in het vierde seizoen. Carla, Lu en Nadia studeerden tenslotte af, terwijl Valerio aan het werk gaat voor Carla’s familie en Polo het verhaal niet na kan vertellen. Via een video op YouTube nemen de vijf personages afscheid. Kijk de video hieronder.

Video on youtube


Dat we slechts afscheid nemen van een deel van de cast, betekent ook goed nieuws. Daardoor keren andere vaste personages namelijk wel terug. Samuel, Guzmán, Rebeka, Cayetana, Omar en Ander zullen wel terugkeren. Miguel Bernardeau, de acteur achter Guzmán, gaf eerder al aan bij een eventueel vierde seizoen graag terug te keren. “Als er een vierde seizoen van Elite gemaakt gaat worden, dan wil ik daar inzitten. Ik denk namelijk dat Guzmán nog iets moet afsluiten. Nadat hij Polo en Ander heeft vergeven voor wat er is gebeurd met zijn zus, denk ik dat hij ook zichzelf moet vergeven om te worden wie hij echt wil zijn. Hij heeft nog niet de juiste gereedschappen gekregen en ik zou willen dat hij dat kreeg, dat hij zijn potentie kan uitbreiden en de volgende stap kan zetten.”

Het is nog niet duidelijk wanneer Elite seizoen 4 op Netflix verschijnt.
Vorige aflevering
I'm Gonna End This Forever
I'm Gonna End This Forever
07x08
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Elite