Elite

7.9 / 10
50 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen Elite in maart bij Netflix

Elite is een Spaanse misdaadserie van Netflix. Tot dusver zijn er twee seizoenen en zestien afleveringen verschenen.

In Elite kijken we mee over de schouders van drie arbeiderskinderen die naar de meest exclusieve school van Spanje gaan. Dit is een gedwongen keuze, want nadat hun eigen school is verwoest door een aardbeving moeten ze ergens anders naar school. Het leidt tot een confrontatie tussen de arme en rijke studenten. De school wordt vervolgens opgeschrikt door een moord van één van de studenten (Marina, gespeeld door María Pedraza) in een zwembad.

In september 2019 verscheen het tweede seizoen van Elite op Netflix. Daarin werd duidelijk wie Marina heeft vermoord. In oktober 2019 is gemeld dat de opnames voor het derde seizoen al waren afgerond. Daarbij zijn tevens twee nieuwe gezichten voorgesteld. Het ging om Leïti Sene en Sergio Momo. Zij vertolken de rollen van Yeray en Malick. Netflix heeft nu laten weten dat het derde seizoen in maart beschikbaar komt, maar een exacte datum is nog niet onthuld.

Vorige aflevering
0 hours missing
02x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Babylon Berlin is een Duitse misdaadserie van de zender Sky Deutschland. Momenteel wordt in Duitsland het derde seizoen uitgezonden.
Vandaag, 16:00
Dankzij populaire series als Stranger Things en Sex Education heeft oude muziek uit de jaren ’60, ’70 en ’80 een kleine opleving.
Vandaag, 15:00
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
1
Apple Tree Productions maakt onder leiding van Piv Bernth (The Killing) een serie van de bekroonde misdaadroman Blackwater van Kerstin Ekman. Het wordt een zesdelige serie voor het Zweedse omroep SVT.
Vandaag, 13:00
2
Nadat Liz Tigelaar de serie Little Fires Everywhere op basis van de gelijknamige bestseller heeft ontwikkelt voor Hulu, gaat zij aan de slag met Summer Sisters van Jude Blume.
Vandaag, 12:00
Tell Me a Story (2018) is een Amerikaanse thrillerserie van de zender CBS All Access. Inmiddels zijn er twee seizoenen verschenen en in totaal 20 afleveringen.
Vandaag, 11:00