Elite

7.9 / 10
50 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Elite vernieuwd met een vijfde seizoen

Nog voor de première van het vierde seizoen van Elite is de Spaanse misdaadserie vernieuwd met een vijfde seizoen.

Sinds de première van Elite is het nog steeds een van de best bekeken Spaanse series van Netflix. Inmiddels zijn er al drie seizoenen verschenen. Het vierde seizoen zal binnenkort verschijnen, maar er is nog geen premièredatum bekend. Wel heeft Netflix bekend gemaakt dat er ook een vijfde seizoen zal verschijnen.

In het vierde seizoen zullen een aantal hoofdpersonages niet meer te zien zijn, maar liefst vijf acteurs zullen niet terug keren in hun rol. Voor degene die gaan, komen er ook nieuwe acteurs in de plaats. Bij de vernieuwing werd bekend dat Valentina Zenere (Soy Luna) en André Lamoglia (Bia) zich bij de cast zullen voegen.

Vorige aflevering
Polo
Polo
03x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Onder andere Michael Learned (The Waltons) voegt zich bij de cast van Monster: The Jeffrey Dahmer Story. De serie draait om Amerika's meest beruchte moordenaar.
Vandaag, 12:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Hierro. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Ordinary Joe heeft een seriebestelling ontvangen van NBC. De serie was afkomstig van Russel Friend (House M.D.) en Garrett Lerner (House M.D.).
Gisteren, 13:00
Na de drie films van To All the Boys komt er mogelijk ook een serie die gebaseerd is op de Netflix film hit. De nog naamloze spin-off volgt het personages Kitty.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
CBS heeft de komedieserie Ghosts met Rose McIver (iZombie) besteld. Daarnaast is er casting nieuws voor de komedie pilot The Three Of Us.
vrijdag, 09:02
1