Eli Roth's History of Horror

7.5 / 10
45 min
Documentaire
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
3seizoenen/19afleveringen/2018 - heden
NetwerkAMC
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2018 - heden
Netwerk:AMC
Eli Roth's History of Horror is een Amerikaanse documentaire van de zender AMC. De serie ging in première op 15 oktober 2018.

Als onderdeel van de AMC Visionaries-documentairereeksen die het hele jaar door netwerken zijn, brengt Eli Roth's History of Horror de meesters van horror - iconen en sterren die het genre definiëren - samen om de grootste thema's te verkennen en de inspiratie en strijd achter het heden en verleden te onthullen. Elke aflevering van een uur neemt kijkers mee op een huiveringwekkende verkenning van hoe horror is geëvolueerd door de tijdperken en de samenleving heeft beïnvloed, en waarom loyale fans verslaafd blijven aan angst. De serie bevat verhalenvertellers uit de A-lijst, waaronder Stephen King, Quentin Tarantino, Jordan Peele, Jason Blum, Robert Englund, Linda Blair, Tippi Hedren, Rob Zombie, Haley Joel Osment, Jack Black, John Landis en Jamie Lee Curtis, en vele anderen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 7
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 6
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 6
Seizoen 3

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Eli Roth's History of Horror.

Populaire reacties (1)

avatar renzoroy
8
22 okt 2020
Zeker een must see voor horror fans. :)
Eli Roth's History of Horror