Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het vijfde seizoen van Elementary

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vijfde seizoen van Elementary. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Elementary
Van bepaalde personen wordt wel eens gezegd dat je er best in een brede boog om heenloopt omdat ze, op het giftige af, onuitstaanbaar zijn, en in dit vijfde seizoen is dat statement weer bij uitstek van toepassing op Sherlock Holmes, de onnavolgbare, geschifte en briljante speurneus die samen met zijn onvermoeibare rechterhand, Dr. Joan Watson, aan de lopende band zaken oplost voor de NYPD. De balans tussen het dynamische duo is sowieso een delicate evenwichtsoefening, die vaak samenhangt met moeilijke persoonlijke keuzes en onoplosbare misdaden. Van sluipschutters en moorddadige drugsbendes tot een illegaal spionagenetwerk, van slangengif vermengd met voedsel tot superbugs in de watertoevoer van New York, de misdadigers laten weer geen methode onbeproefd om elkaar ook dit keer naar de kroon te steken. Laat je meeslepen door de suspense van deze 24 nieuwe afleveringen.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Universal Pictures
Taal: Engels
Acteurs: Jonny Lee Miller, Lucy Liu en Aiden Quinn
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 19 september 2018
Consumentenadviesprijs: € 34,99
Koop deze serie

Bekijk hier de intervieuw van het vijfde seizoen van Elementary met Miller en Liu:
Video on youtube


Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

In het vijfde seizoen keert een voormalig protegé van Holmes terug. Wie is dat?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Their Last Bow
Their Last Bow
07x13
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Elementary