Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Zevende seizoen voor Elementary bij CBS

De moderne Sherlock Holmes-serie Elementary van CBS krijgt een zevende seizoen. Of dat het allerlaatste seizoen wordt wil CBS nog niet bekend maken.

Jonny Lee Miller speelt in Elementary de hoofdrol als detective Sherlock Holmes en Lucy Liu speelt Dr. Joan Watson. Het is een duo dat de meest onmogelijke zaken van de New York City Police Department oplost. Aidan Quinn (Captain Thomas Gregson), Jon Michael Hill (detective Marcus Bell) en Desmond Harrington (Michael) hebben ook belangrijke rollen.

Holmes blijkt een hyperactief, impulsief en sociaal moeilijk bereikbare man, maar ook een onvermoeibaar deductief genie. Watson raakt gefascineerd door hem en hij raakt gesteld op haar, omdat ze bijdraagt aan zijn vermogen om zich te concentreren en te ontspannen. Ze probeert hem daarnaast uit eigen interesse ook te helpen bij zijn onderzoeken door mee te denken en andere invalshoeken aan te dragen.

Video on youtube


CBS zendt momenteel het zesde seizoen uit van Elementary, dat uit 21 afleveringen bestaat. In Nederland heeft Net5 diverse seizoenen uitgezonden en momenteel is de serie te volgen bij Netflix.
Vorige aflevering
Their Last Bow
Their Last Bow
07x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_Petertjuh4
13 Mei 2018 11:49 -
Niet verwacht, zeker niet omdat het huidige seizoen naar de lente/zomer is gezet..
Reageer
avatar_sharky
13 Mei 2018 13:14 -
Niet verwacht wel blij mee toch nog een van de paar series waard om te kijken.
Reageer
avatar_antimidant
15 Mei 2018 07:43 -
Top.
Reageer
Elementary