Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

John Noble in het vierde seizoen van Elementary

Na Fringe en Sleepy Hollow is het nu de beurt aan Elementary om John Noble te mogen ontvangen in een vaste rol. CBS heeft dat woensdag 3 juni bekend gemaakt.

Noble gaat de rijke vervreemde vader van Sherlock Holmes (Johnny Lee Miller) spelen in het vierde seizoen van de dramaserie Elementary. Het karakter die John Noble gaat spelen is in voorgaande seizoenen regelmatig over de tong gegaan als de man die Holmes en Watson (Lucy Liu) bij elkaar heeft gebracht. Eerst waren Holmes en Watson ex-verslaafden en nuchterheidsmaatjes, nu zijn ze vrienden en collega’s. In het vierde seizoen, die deze herfst van start zal gaan, zal vader Holmes in New York aankomen om Holmes te helpen bij de nasleep van zijn recente terugval met drugsgebruik.

“Wij zijn zeer verheugd dat John Noble deze belangrijke rol gaat spelen”, zei Elementary bedenker Robert Doherty, “Wij genieten al vele jaren van zijn werk, met name zijn geweldige optreden in Fringe, en we kunnen niet wachten om hem tegenover Johnny en Lucy te zien. Het gaat een enorm spannend seizoen worden.”

Naast zijn vaste rol in Fringe en Sleepy Hollow was Noble ook te zien in gastrollen bij The Good Wife, Forever en 24.

Verheug jij je extra op het vierde seizoen van Elementary nu John Noble een belangrijke rol gaat spelen?

John Noble
Vorige aflevering
Their Last Bow
Their Last Bow
07x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_4thaarts
09 jun 2015 11:19 -
Walter! :D
Reageer
Elementary