El Inocente

8.1 / 10
42 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Harlan Coben serie El Inocente eind deze maand op Netflix

De vierde Netflix serie die gebaseerd is op een verhaal van Harlan Coben verschijnt binnenkort. Netflix deelt vast de eerste beelden.

Na de series Safe, The Stranger (2020) en W głębi lasu, verschijnt er binnenkort een vierde serie die gebaseerd is op een boek van Harlan Coben op Netflix. Nu is het de beurt aan het boek The Innocent. Het boek is bewerkt tot El Inocente, een Spaanse misdaadserie. De serie is vanaf 30 april te bekijken bij Netflix. Bij alle series diende Coben als uitvoerend producent, zo ook bij de vierde serie.

El Inocente draait om Mateo Vidal (Mario Casas, Los Hombres de Paco). Hij heeft negen jaar vast gezeten omdat hij tijdens het sussen van een gevecht per ongeluk iemand doodde. Mateo wil zijn leven met zijn vrouw Olivia (Aura Garrido, El Ministerio del Tiempo) weer oppakken. Dat verloopt niet zo soepel als gehoopt. Een rechercheur (Alexandra Jiménez, La zona) die een zelfmoord aan het onderzoeken is, krijgt Mateo in het vizier.

Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
01x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Faceman
19 apr 2021 12:09 -
Kijk hier naar uit. Hoop wel dat hij het niveau haalt van Safe en The Stranger. Vond W głębi lasu erg tegenvallen.
Reageer
avatar_Inter
19 apr 2021 12:24
Daar ben ik het helemaal mee eens.
Reageer

Laatste nieuws

Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als CBS vernieuwingen aankondigt, series cancelt en bestelt.
Vandaag, 12:00
Netflix heeft een Bridgerton spin-off besteld, deze zal gaan over de opkomst en liefdesleven van de jonge koningin Charlotte.
Vandaag, 11:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Het schema dat NBC dit jaar presenteert ziet er anders uit dan normaal. Geen komedies en This Is Us in de herfst en de Law & Order-franchise krijgt ook een avond net als de Chicago-franchise.
Gisteren, 13:00
Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als ABC vernieuwingen aankondigt en niet veel later ook series cancelt en wat er in de plaatst komt van de gecancelde series.
Gisteren, 12:00
De cast van Chicago Med wordt iets kleiner. Twee actrices die een hoofdrol vervullen zullen na zes seizoenen de Amerikaanse medische dramaserie verlaten.
Gisteren, 09:00